back to top

Samsung Galaxy A55 i Galaxy A35 smješkaju se na renderima

Temu – dobra kupovina ili obična scam navlakuša?

Nakon što je Galaxy A55 dobio TENNA certifikat, pojavili su se novi renderi ovog uređaja. Ovaj put, on nije usamljen – pridružuje mu se i Galaxy A35 model, o kojem smo već pisali na našem portalu.

HONOR Magic V2 izdrži više od 400.000 savijanja


Samsung Galaxy A55 i Galaxy A35 smješkaju se na renderima

No, vratimo se sada na aktualnosti današnjeg članka i podijelimo s vama nove rendere oba Galaxy modela telefona.

iPhone SE 4 – na tragu dizajna iPhone XR modela

Već neko vrijeme čujemo za Samsung Galaxy A35 i Galaxy A55, ali još uvijek ne znamo kada će ti telefoni biti službeno predstavljeni.

Ipak, zahvaljujući ranijim curenjima informacija, imamo uvid u to kako će ovi uređaji izgledati. I kako se bližimo njihovom lansiranju, pojavljuje se novi set službenih rendera koji potvrđuju dizajn Galaxy A35 i Galaxy A55.

Xiaomi 14 Lite na tržištu u proljeće

Ove renderirane slike podijelio je pouzdani izvor informacija, Evan Blass, prikazujući oba telefona s rupama na ekranu i postavkom trostruke kamere na stražnjoj strani.


Samsung Galaxy A55 i Galaxy A35 smješkaju se na renderima

3 9
Samsung Galaxy A55

Jedna od slika koje je Blass podijelio prikazuje žutu verziju, koja do sada nije bila viđena, sugerirajući moguće boje u ponudi. Također se nagovješta uključivanje sigurnosnog paketa Knox i IP ocjene za otpornost na prašinu i vodu.

Samsung Galaxy A55 i Galaxy C55 dobili TENNA certifikat

Očekuje se da će Samsung Galaxy A35 biti pokretan Exynos 1380 SoC-om, dok se za Galaxy A55 spominje Exynos 1480 čip. S obzirom na očekivanja vezana uz ova dva uređaja, nadamo se da ćemo uskoro dobiti više informacija o njihovim specifikacijama i funkcijama.

Xiaomi 14 Ultra donosi značajke

Do tada, ostaje nam pratiti nadolazeće vijesti u nadi da će nam Samsung uskoro otkriti više detalja o ovim pametnim telefonima.


2 11
Samsung Galaxy A35

Galaxy A35 i A55 predstavljaju potencijalno značajne dodatke Samsungovoj liniji Galaxy A serije, koja je poznata po pružanju visokih performansi po pristupačnoj cijeni.

Hrvatski telekom operateri u problemu – pokrenuta istraga

Očekuje se da će ovi modeli donijeti niz poboljšanja u odnosu na prethodne generacije, uključujući unaprijeđenu kameru, poboljšane performanse i atraktivan dizajn.


1 2

Što se tiče dizajna, renderi sugeriraju da će Galaxy A35 i A55 imati modernu estetiku s minimalnim okvirima oko zaslona, što će pružiti impresivan doživljaj gledanja sadržaja.

Xiaomi 14 Ultra donosi vrhunsku obradu fotografije

Trostruka kamera na stražnjoj strani obećava raznolike mogućnosti za fotografiranje, dok se rupica na zaslonu sugerira kao mjesto za smještaj prednje kamere.

Kao i kod prethodnih modela, očekuje se da će Samsung ponuditi različite boje i konfiguracije za ove uređaje, kako bi zadovoljio različite potrebe korisnika.

Samsung je potvrdio koje AI značajke donosi na starije modele

Uključivanje sigurnosnih značajki poput Knox-a i IP ocjene samo dodaje vrijednost ovim telefonima, čineći ih pouzdanim izborom čak i u zahtjevnim uvjetima korištenja.

 

S obzirom na konkurentno tržište pametnih telefona, Samsung će vjerojatno uložiti napore kako bi osigurao da Galaxy A35 i A55 pružaju dovoljno inovacija i performansi da se istaknu među ostalim uređajima u istoj kategoriji.

Nova era intenzivnih boja: Samsung Galaxy S24 donosi poboljšani Vivid mode

Nadamo se da će ovaj dugo očekivani par telefona ispuniti očekivanja korisnika i postati popularan izbor na tržištu pametnih telefona. Ostaje nam samo čekati službenu objavu i lansiranje ovih uređaja kako bismo saznali sve detalje o njihovim značajkama i cijenama.


itportal.ba

DRUGI UPRAVO ČITAJU

Možda vas zanima