back to top

Samsung Galaxy S24 modeli imati će slogan: “Epic, just like that”.

Samsung Galaxy S24 serija mobilnih telefona privukla je veliku pažnju ljubitelja tehnologije širom svijeta, a posljednje procurjele informacije o prednarudžbama i značajkama dodatno su razveselile očekivanja potrošača.

Samsung Galaxy S24 ljepotani ponovno poziraju [specifikacije]

Najnoviji renderi, objavljeni od strane X-korisnika s Twitter imenom @MysterLupin, otkrili su izgled nasljednika popularne serije Galaxy S23. Osim što su potvrdili prethodne curenje slika, ovi renderi su prvi put otkrili žig modela, koji je do sada nedostajao.

Samsung Galaxy S24 modeli imati će slogan: "Epic, just like that".

Apple: osnovni modeli iPhone-a neće dolaziti s lanjskim procesorima

Roland Quandt, poznati njemački leaker, također je podijelio slogan koji će se koristiti za oglašavanje serije Galaxy S24 2024., dodatno potičući uzbuđenje među korisnicima.

Walmart-Leak donio je nove informacije o značajkama Galaxy S24 Ultra i Galaxy S24+. Posebno se ističe “Nightography Zoom” značajka na Ultra modelu, koja obećava poboljšane fotografije u uvjetima slabog osvjetljenja zahvaljujući novom telefoto objektivu od 50 megapiksela s 5x optičkim zumom. Oba modela će imati napredne AI funkcije poput Live Translate za prijevode u stvarnom vremenu te “Generative Edit”, slične Magic Editoru na Google Pixel 8 i Pixel 8 Pro uređajima.

Samsung One UI 6.1 donosi “Battery Protection” koju već sad možete isprobati

Iako su napredne AI mogućnosti značajan korak naprijed, čini se da će za određene funkcije biti potreban pristup oblaku. Međutim, očekuje se da će Samsung korisnicima ponuditi vrhunsko iskustvo uređivanja fotografija i prijevoda u stvarnom vremenu.

Jedno od neočekivanih iznenađenja je nedostatak satelitske SOS funkcije, koja je prema prethodnim informacijama bila planirana. Informacije iz Južne Koreje sugeriraju da je Samsung možda otkazao ovu značajku u posljednjem trenutku, a mogući razlog povezan je s odbačenim satelitskim planovima od strane partnera Qualcomma. Ova odluka može izazvati razočaranje među korisnicima koji su se nadali ovakvoj funkcionalnosti, s obzirom na trend koji prate neki drugi proizvođači mobitela, uključujući Apple.

Samsung Galaxy S24 modeli imati će slogan: "Epic, just like that".

Samsung Galaxy S24 serija za Američko tržiše donosi Snapdragon 8 Gen 3

Unatoč nedostatku satelitske SOS funkcije, korisnici će biti oduševljeni najavom povećanja kapaciteta pohrane serije Galaxy S24 tijekom faze predbilježbe. Prema informacijama s Naver foruma, Samsung planira udvostručiti kapacitet pohrane, a dodatni poticaji uključuju popuste za dodatnu kupnju Galaxy Watcha ili Galaxy Buds FE.


3 37

Iako su ovdje spomenuti ugovori o predbilježbama trenutno usmjereni na korejsko tržište, očekuje se da će slični poticaji biti dostupni i u drugim dijelovima svijeta. Samsung očito želi privući korisnike ne samo vrhunskim hardverom, već i dodatnim pogodnostima koje nude u prednarudžbenim paketima.

Samsung Galaxy S24 serija – dostupne Europske cijene

Dok se svijet priprema za kraj godine, iščekujemo službenu objavu i lansiranje Samsung Galaxy S24 serije. Prednarudžbe s bonusima i obećavajuće značajke čine ovu seriju mobitela izuzetno primamljivom opcijom za ljubitelje tehnologije širom svijeta.


4 24

Sve smo bliže 17.01.2024. kada ćemo napokon i službeno ugledati čitavu Samsung Galaxy S24 seriju pametnih telefona. Dali se vi radujete istoj?


itportal.ba

DRUGI UPRAVO ČITAJU

Možda vas zanima