back to top

Samsung Galaxy Watch 7 (Pro) sa “extra” autonomijom baterije

Dok se Samsung rijetko odstupa od svoje tipične strategije lansiranja proizvoda kada su u pitanju vrhunski pametni telefoni, obitelj pametnih satova ove tvrtke je malo nepredvidljivija.

Samsung Galaxy S23 modeli nisu dobili Ultra HDR – korisnici bijesni

Prošle godine, na primjer, vidjeli smo dva modela Galaxy Watch 6 i dva modela Galaxy Watch 6 Classic koji su pušteni u prodaju, po uzoru na jedan Galaxy Watch 5 Pro i dvije varijante Galaxy Watch 5 iz 2022.


Samsung Galaxy Watch 7 (Pro) sa "extra" autonomijom baterije

Stoga je prilično teško predvidjeti koliko će verzija Galaxy Watch 7 biti predstavljeno 2024. godine, posebno kako će biti brendirane. No, tu na scenu stupaju publikacije poput SamMobilea i GalaxyCluba. Prvi je nedavno nagovijestio mogući povratak na liniju od tri modela, dok je drugi danas dodao ključni dio slagalice.

Samsung Galaxy S25 modeli ipak sa Exynos i Snapdragon čipovima

Prema nekim povlaštenim informacijama koje su nedavno procurile, jedan član ove inače vrlo tajnovite trojke ima ogromnu bateriju kapaciteta od 578 mAh.


tekst4sl3 1

To je izuzetno blizu bateriji od 573 mAh ispod poklopca Galaxy Watch 5 Pro, a trebalo bi rezultirati reklamiranim kapacitetom od oko 590 mAh. Nasuprot tome, i Galaxy Watch 6 i Watch 6 Classic dolaze s reklamiranim kapacitetom baterije od 300 i 425 mAh u malim i velikim kućištima.


Samsung Galaxy Watch 7 (Pro) sa "extra" autonomijom baterije

Samsung vraća jednu od bitnijih značajki praćenja ciklusa baterije

Stoga je jasno da imamo posla s najvećom i najsofisticiranijom varijantom Galaxy Watcha 7, a iako službeno ime još nije potvrđeno, povratak Pro verzije čini se vrlo vjerojatnim.

tekst4sl4tekst4sl4

Očekuje se da će cijeli popis za 2024. godinu sadržavati potpuno novi procesor Exynos W940 s poboljšanom energetskom učinkovitošću i sirovom snagom u odnosu na Exynos W930 unutar Galaxy Watch 6 i Watch 6 Classic, što bi trebalo dodatno povećati uzbuđenje prije najavljenog lansiranja u srpnju.

Samsung Galaxy Watch7 s tri modela i 32GB interne memorije

Bez obzira na to hoće li se ovaj model nazvati Galaxy Watch 7 Pro ili Galaxy Watch 7 Classic (ili čak nešto sasvim drugo), definitivno možemo očekivati epsko trajanje baterije u stvarnoj upotrebi… barem prema standardima Wear OS-a.

tekst4naslovnatekst4naslovnaITPortal.ba )

itportal.ba

DRUGI UPRAVO ČITAJU

Možda vas zanima