back to top

Samsung Galaxy Z Fold6 sa titanijskim okvirom

Samsung Galaxy Unpacked 12.07.2024. u Parizu za Galaxy Z Flip6 / Z Fold6

Svi se dobro sjećamo kada je procurila vijest da će najjači model aktuelne Galaxy S24 serije (Samsung Galaxy S24 Ultra) imati Titanijski okvir.

Samsung Galaxy S22 možda neće dobiti Galaxy AI značajke


Samsung Galaxy Z Fold6 sa titanijskim okvirom

Samsung sada ponovno razmatra korištenje Titanijskog okvira za nadolazeći Galaxy Z Fold6 model. Iako to još nije potvrđeno, glasine govore da Samsung razmišlja o uvođenju Titanijskog okvira za ovaj sklopivi telefon. Samsung bi mogao postati prvi proizvođač na svijetu čiji sklopivi uređaj ima Titanijski okvir.

Titan je vrlo atraktivan materijal za pametne telefone. Njegova izvanredna čvrstoća i lagana težina pružaju superioran osjećaj.

Samsung produžava softversku podršku za poslovne uređaje: do 8 godina za tablete i 7 godina za telefone!

Ovo je posebno korisno za sklopive uređaje, gdje je težina tradicionalno bila problem. Također, visoka otpornost Titana na ogrebotine i udubljenja mogla bi značajno poboljšati trajnost Z Fold6.

Osim toga, postoje glasine o nadogradnji koja uključuje najnoviji Qualcomm Snapdragon 8 Gen 3 procesor, poboljšani sustav hlađenja, redizajniranu šarku za bolji rad, jači Gorilla Glass Armor i povećanu bateriju od 4600mAh.

Samsung razvija superbrzu UFS 5.0 memoriju

Fold 6 će imati kutijasti dizajn i sličit će više Galaxy S24 Ultra modelu. Iako Samsung još nije potvrdio, široko se spekuliše da će Galaxy Z Fold6, zajedno s Galaxy Z Flip6, biti lansiran sredinom srpnja 2024.

Također, postoje glasine o pristupačnoj verziji Galaxy Fold6 koja navodno cilja na lansiranje oko izlaska Appleove serije iPhone 16. Iako su detalji o ovom modelu rijetki, čuje se da neće podržavati S-Pen i da bi mogao imati tanji dizajn u usporedbi s standardnim Fold modelom.


Samsung Galaxy Z Fold6 sa titanijskim okvirom

Samsung One UI 7.0 (Android 15) – [lista kompatibilnih modela]

Čini se da ove godine Galaxy Z Fold6 neće imati podršku za S-Pen, ali će imati Titanijski okvir. Što svakako će smanjiti težinu ovog sklopivog telefona. Naravno, treba uzeti u obzir da se sve ovo zasniva na glasinama.

Samsung OneUI 6.1 značajno unaprijeđuje S23 seriju

Ako se pitate što će biti sa Galaxy Z Flip6 modelom, nažalost neće imati tu sreću da isproba Titanium.


itportal.ba

DRUGI UPRAVO ČITAJU

Možda vas zanima