back to top

Samsung promovira Galaxy Ring – itportal.ba

Stigao je S24 Ultra, evo prvih dojmova

Nakon završetka Unpacked događaja gdje su predstavljeni Galaxy S24 modeli, Samsung je na tom predstavljanju (ali nešto prije) najavio i još jedan zanimljivi “uređaj”imena – Galaxy Ring pametnog prstena.

Započnite novu eru AI pametnih telefona sa Samsung Galaxy S24 serijom

Samsung promovira Galaxy Ring - itportal.ba

Ova futuristička kreacija obećava revolucionarni pristup zdravlju i dobrobiti korisnika, istovremeno donoseći vrhunske tehnološke inovacije na novi nivo.

Samsung Galaxy S24 Ultra postavlja nove standarde izdržljivosti i jasnoće prikaza uz Corning® Gorilla® Armor

Upravo su takve ambicije predstavljene izravno s pozornice, gdje je Samsung najavio da će Galaxy Ring biti “snažan i pristupačan uređaj za zdravlje i dobrobit, ovdje da promijeni oblik budućeg zdravlja kao što samo Samsung može.”

Dizajn prstena oduševljava svojom elegantnom jednostavnošću – okrugao je i crn, barem u iteraciji koja je bila prikazana u intrigantnom teaserskom videu.

Samsung Galaxy Ring na tržište neće s Galaxy S24 serijom

Kroz ne tako suptilan potez, Samsung je pažljivo ubacio teaser za Galaxy Ring unutar službenog promotivnog videa za Samsung Health.

Preuzmite Samsung Galaxy S24 pozadine i učinite vaš Android moćnim strojem!

Oni koji su pažljivo analizirali materijal primijetili su oznaku 2:10, koja krije tajanstveni prikaz samog prstena. Ova skrivena poruka dodatno je potaknula znatiželju javnosti, otvarajući vrata špekulacijama i raznim teorijama o tome što bi taj oblik mogao predstavljati.

Samsung promovira Galaxy Ring - itportal.ba

Samsung Galaxy Ring bit će ime prstena, potvrđuje Galaxy Wearable aplikacija

No, čini se da je odgovor na tu enigmu prilično očit – Galaxy Ring, kako sugerira ime, bit će prstenasti uređaj, inovativno osmišljen da donese Samsungove najnovije zdravstvene tehnologije u kompaktnom i elegantnom faktoru oblika.

Apple prilagođava AppStore – dolaze aplikacije “trećih strana”

U samom srcu ove tehnološke perjanice leže najsuvremeniji senzori i algoritmi koji će omogućiti praćenje različitih zdravstvenih metrika korisnika.

Samsung Galaxy Ring na tržište zajedno sa Galaxy S24 modelima – evo što znamo

Samsung obećava da će Galaxy Ring pratiti vitalne znakove, aktivnosti, i san, pružajući korisnicima dublji uvid u njihovo zdravlje. S obzirom na kompaktnu veličinu prstena, korisnici se mogu nadati ugodnom iskustvu nošenja bez nepotrebnog opterećenja. Osim toga, Galaxy Ring će korisnicima nuditi personalizirane obavijesti putem suptilnih vibracija, zamjenjujući tradicionalne zaslone pametnih uređaja s inovativnim pristupom korisničkom iskustvu.

Unatoč intenzivnim glasinama koje su kružile prije samog Unpacked događaja, Galaxy Ring ipak nije bio zvijezda večeri. Međutim, očekuje se da će Samsung otkriti više detalja o ovom intrigantnom uređaju u narednim mjesecima, a lansiranje se može očekivati kasnije ove godine.

OnePlus 12R dolazi na Europsko tlo

Postavlja se pitanje hoće li Galaxy Ring biti predstavljen u paketu s očekivanim sklopivim uređajima sljedeće generacije koji bi se mogli pojaviti već u srpnju. Tajna ostaje očekivanje, a ljubitelji tehnologije diljem svijeta već nestrpljivo iščekuju dolazak ovog inovativnog pametnog prstena na tržište.

iPhone trikovi koje morate znati – pojednostavit će vam svakodnevno korištenje

Budući da Galaxy Ring ne posjeduje zaslon, predviđa se da će trajanje baterije biti izuzetno zadovoljavajuće, pružajući korisnicima neometano korištenje bez stalne potrebe za punjenjem.

bb 1

Ova karakteristika čini Galaxy Ring iznimno praktičnim pametnim nosivim uređajem, posebno za one koji žele diskretno pratiti svoje zdravlje bez upadljivih zaslona.

1 41 4

U zaključku, Samsung je još jednom potvrdio svoj status predvodnika inovacija u svijetu pametne tehnologije s najavom Galaxy Ring pametnog prstena.


tekst2sl2 6

S nestrpljenjem očekujemo daljnje informacije i ispitivanje kako će ovaj elegantni uređaj oblikovati budućnost zdravlja i dobrobiti korisnika diljem svijeta.

itportal.ba

DRUGI UPRAVO ČITAJU

Možda vas zanima