Šest nail trendova koji su hit predstojeće sezone

Jesen je i kalendarski počela, te se uveliko investira u nove beauty trendove, a samim tim polako se pripremila i selekcija omiljenih boja jesenjih lakova za nokte. Ljetnje jarkonarandžaste nijanse postaju tamnije, crvene postaju bordo, a tamne nijanse su zastupljenije nego ikada, prenosi “Azra”.

Međutim, ovo su i dalje klasične manikir opcije za jesen, a postoji mnogo novih trendova u lakiranju noktiju kojima se radujemo. Razmislite o mat metalik nijansama i sve popularnijim, toplim tonovima čokoladnih noktiju kako biste naglasili jesenji look.

U nastavku teksta izdvojeno je šest najvećih trendova koje nail artisti izdvajaju za predstojeću sezonu.

Latte

Latte make-up postalo je veoma popularan na TikTok-u kao topao prelazni beauty trend koji će naš ten prevesti od osunčanog ljeta do prijatne zime – a takođe će se infiltrirati u mani trendove.

– Mislim da ćemo ove jeseni vidjeti mnogo bogatih smeđih nijansi. Vidim da su u trendu mnoge nijanse karamele, čokolade i bež, kaže Jesse White, edukatorka.

-Topli i privlačni tonovi odišu osjećajem udobnosti i sofisticiranosti, dodaje ona.

Jesenji french

I francuski manikir će dobiti mali remiks ove sezone.

– Kako se jesen približava, nije iznenađenje što ćemo biti svjedoci uzbudljivih obrta na klasičnom francuskom manikiru, kaže Jesse.

– Ove varijacije vam omogućavaju da pomješate stvari i dodate jedinstveni pečat svom manikiru. Ono što je još privlačnije jeste to što se ovi dizajni mogu izvesti u tamnoj boji, odstupajući od klasične bijele. Ovo dodaje dašak sofisticiranosti i elegancije, čineći ga savršenim za zimsku sezonu, kaže ona.

Syrup nokti

– Ovaj trend je nastao u Aziji prije nekog vremena, a čini se da sada preuzima i ostatak svijeta, potvrđuje slavna manikerka Michelle Humphrey i dodaje, “ovdje se staklaste ili žele boje nanose na nokat kako bi se dobio efekat tečnog sirupa.”

Chrombre

Za novi obrt ombre trenda, probajte „hrombre“ – hromirani ombre.

– Neka vaša tehničarka za nokte napravi ombre nokat koristeći boje po vašem izboru, a zatim nanesite prozirni hrom na vrh – predlaže Michelle i dodaje da “chrombre može da se uradi u bilo kojoj boji.“

Kratki nokti

Za novu sezonu izgleda da se vraćamo osnovama sa kratkim noktima koji postaju sve popularniji.

– Mislim da su kratki nokti definitivno u trendu ove jeseni!, kaže Jesse koja ističe:

„Kratki nokti su takođe veoma praktični.”

Naked nokti

„Trend ‘jedva fiksiranog nokta’ dobija na popularnosti u ovom trenutku i nije iznenađujuće vidjeti njegovu sveprisutnost širom društvenih mreža, kaže Jesse.

– Ovaj minimalistički dizajn uključuje primjenu prozirne nijanse laka za nokte, da biste stvorili iluziju prirodno besprekornih noktiju. To je kao da imate sopstvene nokte, ali poboljšane i usavršene, dodaje ona.

Žene.ba

Šest nail trendova koji su hit predstojeće sezone Žene.ba.

zene.ba

DRUGI UPRAVO ČITAJU

Možda vas zanima