back to top

Šest razloga zašto je HUAWEI Pura 70 Pro vrijedan kupovine

Velike vijesti za ljubitelje čistog dizajna, inovacija i modnog napretka. Ovdje je Huawei Pura 70 Pro pametni telefon, kreiran za jedinstveno korisničko iskustvo koje potiče kreativnost i proširuje horizonte inovativnim pristupima.

Huawei Pura serija pametnih telefona donosi novo poglavlje svojim jedinstvenim dizajnom i vrhunskim performansama. Otkrijte šest ključnih karakteristika koje ističu glavne prednosti HUAWEI Pura 70 Pro pametnog telefona.

Forward Symbol dizajn

Forward Symbol dizajn mijenja trendove i redefinira estetiku. Huawei Pura 70 Pro se ističe svojim elegantnim i modernim dizajnom koji kombinira estetsku privlačnost s funkcionalnošću, vrhunskim materijalima, sofisticiranim bojama, i tankom izradom kako bi pružio uređaj koji ne samo da izgleda fantastično, već je i praktičan za svakodnevnu upotrebu.

Njegov dizajn omogućuje elegantno korištenje svih naprednih funkcija koje nudi, stvarajući savršeni balans između ljepote i funkcionalnosti.

S oštrim estetskim rezovima, tehnološkim skokom u kvaliteti slikanja i snažnim performansama, ova serija pametnih telefona nudi vam iskustvo koje još niste doživjeli.

– Advertisement –

3 19
HuaweiPura70Pro

Kamera koja život znači

Život se sastoji od trenutaka koje želimo vizualno uhvatiti i sačuvati. Jedna od najnovijih funkcija je Ultra Speed Snapshot koja vam omogućuje da „zamrznete“ trenutke u pokretu.

Bez obzira fotografirate li objekt koji je u pokretu, npr. psa u igri, ova značajka osigurava jasne i oštre slike. Osim toga, telefoto kamera omogućuje vam približavanje udaljenim objektima, idealno za snimanje sportskih događaja sa daljine.

Ovaj pametni telefon opremljen je Ultra Lighting glavnom kamerom koja ima prilagodljiv otvor blende i veliki senzor, što omogućuje bolje prikupljanje svjetla za savršene fotografije.

huawei pura 70 pro 2

Super izdržljivo Kunlun Glass staklo

Huawei Pura 70 sada dolazi s novom generacijom Kunlun Glass zaslona, poznatom kao Super Durable Kunlun Glass, koji koristi formulu razvijenu kroz iterativne nadogradnje za stvaranje jačeg stakla koje povećava otpornost na pad za 100%.

p60 pro product creative ksp shot headquarter p60 pro ksp shot 16 9 kunlun glass jpg

Izvor: ( itportal.ba / Znamo.ba )

DRUGI UPRAVO ČITAJU

Možda vas zanima