back to top

SIN UMRO OD SRCA, ODMAH ZA NJIM I OTAC! TRAGEDIJA: ŠOKANTNE VIJESTI DOTUKLE SU PORODICU

SIN UMRO OD SRCA, ODMAH ZA NJIM I OTAC! TRAGEDIJA: ŠOKANTNE VIJESTI DOTUKLE SU PORODICU

Kako se saznaje, otac Petar je teško podnio smrt jedinog sina. Veče poslije Nenadove smrti, njemu je pozlilo i njegovo srce nije izdržalo, a ljekarima je ostalo samo da konstatuju smrt. Dvije šokantne vijesti u samo dva dana dotukle su ostale članove porodice.

Iza Nenada je ostao njegov sin Stefan, a u velikoj žalosti su brižna majka i supruga Nada Konjević, sestra i kćerka Marija i brojna porodica, kumovi, prijatelji, članovi porodice i kumovi.

Prema riječima prijatelja koji su ih poznavali, Nenad i Petar su bili dobri, vrijedni i pošteni ljudi, voljeni i cijenjeni u sjevernoistočnoj Indijani. Konjevići su inače porijeklom iz Krajine.

  • Tuga kao nebo velika… Svi znamo koliko je ljubavi i posvećenosti Petar dao djeci i unucima i koliko je srce bio za porodicu, prijatelje, crkvu. Nenad je bio mlad, pun života za svog jedinca sina. Tužna su ostala srca majke i supruge Nade Konjević, kao i sestre, kćerke Marije…kao i svih nas koji smo zatečeni bolom, šokom, tragedijom – napisala je porodična prijateljica Gordana Vasilić na Facebook.

(Serbian Times)

The post SIN UMRO OD SRCA, ODMAH ZA NJIM I OTAC! TRAGEDIJA: ŠOKANTNE VIJESTI DOTUKLE SU PORODICU first appeared on Hayat.ba.

hayat.ba

DRUGI UPRAVO ČITAJU

Možda vas zanima