back to top

ŠKALJARAC LIKVIDIRAN U BRAZILU: NA BICIKLU VOZIO SINA (4) KAD MU JE MUŠKARAC PRIŠAO I UPUCAO GA

ŠKALJARAC LIKVIDIRAN U BRAZILU: NA BICIKLU VOZIO SINA (4) KAD MU JE MUŠKARAC PRIŠAO I UPUCAO GA

Kako piše Blic, Nedeljković je navodno bio pripadnik škaljarskog kriminalnog klana, a ubijen je u petak navečer kada je sa suprugom i djetetom vozio bicikl na obali Sao Paula.

Na snimku koji je objavljen vidi se napadač koji dotrčava i ispaljuje tri hica u njega. U tom trenutku Nedeljković je pao na trotoar, a dijete je palo s bicikla.

Nedeljković je u Brazilu koristio lažni identitet, Dejan Kovač. Bio miran i povučen, a radio je u stolarskoj radionici, ispričale su komšije za brazilske medije. U srbijanskim medijima špekuliralo se da Darko Geisler nije živ, nakon što mu se izgubio svaki trag poslije ubistva Andrije Mrdaka u Beogradu 2014. godine, u kojem je učestvovao.

Kako pišu brazliski mediji, a prenosi Blic, Hitna pomoć je uspjela pružiti mu pomoć, ali je doživio kardiorespiratorni zastoj te je preminuo.

Geisler je bio povezan s više kriminalnih grupa u Srbiji i Bosni i Hercegovini, a interesantno je da tada niko nije prijavio njegov nestanak.

Crnogorska policija navela je ranije da je Geiser iz Pančeva, navodno, bio direktno umiješan i u likvidaciju Nikšićanina Vidaka Vorotovića, a prema saznanjima srbijanske policije bio je i plaćeni ubica zemunskog klana.

UPOZORAVAMO da snimak može biti uznemirujući.

(A. J./Blic)

Video pogledajte i OVDJE.

The post ŠKALJARAC LIKVIDIRAN U BRAZILU: NA BICIKLU VOZIO SINA (4) KAD MU JE MUŠKARAC PRIŠAO I UPUCAO GA first appeared on Hayat.ba.


hayat.ba

DRUGI UPRAVO ČITAJU

Možda vas zanima