Škorpionu, Strijelcu i Ovnu ja je važniji od ljubavi, a fizička privlačnost je ispred svega

Svi znamo nekoga tko sudi i komentira druge samo na temelju fizičkog izgleda. Takvi se ljudi obično zaljube u tuđe obline i fizički izgled umjesto u svoje srce i dušu.

Bilo da se radi o spojevima, prijateljstvu ili emocionalnoj vezi – fizičku privlačnost stavljaju iznad svega.

Škorpion

Škorpioni su poznati po svom “prljavom” umu i senzualnoj prirodi. Njima je spolna intimnost iznimno važna, pa biraju samo partnere sjajne tjelesne građe, a emocije uglavnom zanemaruju. Izuzetno su izbirljivi i mogu ići u krajnost samo da izaberu partnera izvrsnog fizičkog izgleda.

Pripadnici ovog horoskopskog znaka neće imati ništa protiv veze samo kako bi zadovoljili svoju čežnju u krevetu. Emocionalna povezanost s njima uvijek dolazi kasnije.

Strijelac

Strijelci su poznati po svojoj avanturističkoj osobnosti i ne mogu se vezati za jednu osobu ili odgovornost. Rođeni u ovom znaku seks uvijek stavljaju ispred ljubavi i lako se igraju s tuđim srcima jer nisu dovoljno ozbiljni za veze.

Vrlo su koketni i željni osvajanja raznih atraktivnih partnera za vlastito zadovoljstvo.

Ovan

Rođenima u znaku Ovna brzo dosadi i trebaju različite vrste atraktivnih partnera da ih zadovolje. Uvijek u centru pažnje zbog najvećeg seksualnog nagona, uvijek biraju seks umjesto ljubavi.

Ne treba im dugo da se uzbude i često se jako trude učiniti ljubavnu seansu senzualnijom. Ovnovi su intenzivni ljubavnici, ali nisu pretjerano privrženi ili sentimentalni.

Izvor: Pinkvila

Kako se muški horoskopski znakovi rastaju – neke ćete poželjeti da nikada niste upoznali


luftika.rs

DRUGI UPRAVO ČITAJU

Možda vas zanima