Srpski reprezentativac Amerikancima je “morao” dodatno objasniti izjavu o svom statusu u momčadi

Srbijanski reprezentativac Nikola Jović solidno je započeo svoju drugu sezonu u NBA ligi u dresu Miami Heata, ali je ubrzo prekomandovan u Razvojnu ligu. Ipak, nakon sjajnih igara u G ligi vraćen je u glavnu franšizu.

O svom statusu govorio je i na radiju “MaxBet”, ali je njegova izjava ovom prilikom dospjela u Ameriku i, naravno, pogrešno protumačena.

Nije lako, stvarno nije lako. Još mi je teže nego prošle godine. Mislim, nekako se osjećam kao da mogu igrati i da to zaslužujem. Misle da još nisam spreman i ja to potpuno razumijem. Tamo nema ničega. Ne znam kuda ovo vodi, a sve što pokušavam je što više biti na terenu. Nekako, čak i dok igram, osjećam se kao da sam možda zloupotrijebljen. Nadam se da će se neke stvari promijeniti, nastavit ću raditi. Zaista podržavam sve što rade za mene i sigurno će biti boljeprvobitno je rekao Jović za “Maxbet” radio.

No, Amerikance je zanimalo dodatno pojašnjenje te izjave, jer je protumačena kao otvoreno nezadovoljstvo.

Nikada ne bih rekao takvo što. Rekao sam nekoliko stvari iz tog intervjua, ali oni su to krivo predstavili. Izokretali su riječi. Sada ću to reći na engleskom, da bude jasno. Ova momčad igra odlično i bez mene, pa je u tom kontekstu rečeno da ne vidim svjetlo na kraju tunela, jer nema smisla stavljati me u momčad kad igramo dobro. I ja to potpuno razumijem, rekao je srpski predstavnik, pa dodao:

Drugo što sam rekao, o G ligi. Rekao sam da bi mi bilo bolje da tamo igram jer ću napredovati. Znam da će oni to prevesti kako hoće, ali i vi ovdje znate da ja tako nešto nikad ne bih rekao. Poštujem sve ljude ovdje u timu. Nikada nikoga odavde ne bih omalovažavao. Da sam ikada imao problem s nekim, otišao bih mu to reći u lice. Nikad to ne bih radio preko medijapojasnio je Jović.

Sportska centrala

DRUGI UPRAVO ČITAJU

Možda vas zanima