back to top

Stolac: Desetak osoba palicama i bakljama nasrnulo na četiri mladića

Stolac: Desetak osoba palicama i bakljama nasrnulo na četiri mladića

U nedjelju, 7. travnja 2024. godine, oko 00:10 sati, Policijska stanica Stolac zaprimila je prijavu od M.A. (2004) iz Poplašića-Stolac. Prema prijavi, M.A. je upravljao vozilom marke Mercedes na magistralnoj cesti iz Mostara prema Stocu kada je u mjestu Masline, Stolac, došlo do sudara stražnjeg dijela njegovog vozila s vozilom VW Golf V, bez registracijskih oznaka.

Uzrok sudara nije bio kraj događaja. Nakon sudara, za vozilom VW Golf zaustavila su se još dva vozila, BMW i VW Passat, iz kojih je izašla grupa od oko 10 maskiranih osoba s bejzbol palicama. Napadači su nasrnuli na M.A. i druge osobe koje su bile u vozilu, fizički ih napadajući po cijelom tijelu.

Uz M.A., u vozilu su bili i E.G. (2003) iz Stoca, D.B. (2002) iz Gorice-Stolac i F.B. (2006) iz Gorice-Stolac. Sva četvorica su zadobila ozljede neutvrđenog stupnja, a pružena im je medicinska pomoć u Domu zdravlja Stolac. D.B. je upućen u Centralnu upravnu jedinicu Mostar, dok su E.G., M.A. i F.B. prevezeni u Regionalni medicinski centar dr. Safet Mujić u Mostaru.

Lice mjesta je osigurano od strane policijske patrole Policijske stanice Stolac do jutarnjih sati, kada će se provesti očevid.

Objava Stolac: Desetak osoba palicama i bakljama nasrnulo na četiri mladića pojavila se prvi puta na Posušje.info.

www.posusje.info

DRUGI UPRAVO ČITAJU

Možda vas zanima