Strijelci bi ova 4 znaka trebali izbjegavati u širokom luku, jer može loše završiti

Strijelci bi ova 4 znaka trebali izbjegavati u širokom luku, jer može loše završiti

Osim što svi Strijelci imaju životnu volju, nerijetko se dogodi da ovaj val vatrene stihije može biti preteško podnijeti i provoditi u svakodnevnim aktivnostima.

Budući da ovaj promjenjivi vatreni znak vlada devetom kućom avanture, pustolovine i visoke filozofije, nije ni čudo da se mnogi horoskopski znakovi mogu smatrati najgorim spojem za Strijelce jer nisu svi spremni žrtvovati sigurnost i udobnost za divlji noćni izlazak.

Svatko tu i tamo treba taj nalet zabave i spontanosti, ali mora postojati granica kada je u pitanju nepredvidivost. U ovu skupinu loših spojeva za Strijelca spadaju Bik, Rak, Djevica i Jarac.

No, ako dva potpuno nekompatibilna horoskopska znaka uspiju pomiriti svoje razlike i uspiju u namjeri da ostanu zajedno, onda je nagrada vrijedna ovog uistinu velikog truda. Uostalom, ne idemo li kroz život nadajući se da ćemo nešto naučiti izlaskom iz svoje zone komfora?

Bik (21. travnja – 20. svibnja)

Zemljani znak poput Bika očekuje predvidljivo ponašanje u svojim vezama. Žele znati što ih čeka i na koga mogu računati. Ovaj horoskopski znak brine o novcu, stabilnosti i stvaranju opipljive budućnosti s voljenom osobom.

S druge strane, Ovnovi se boje predanosti iz dubine svog bića i ukoliko nisu potpuno predani vezi, odbijaju žrtvovati svoju slobodu.

I dok Strijelac radije riskira zbog avanture, Bik se samo želi osjećati sigurno. Riječ je o prilično kontradiktornim interesima, ali ako se predvidljivi Bik i ekscentrični Strijelac uspiju složiti, stvorit će vezu koja će im otvoriti jedan sasvim novi svijet.

Rak (21. lipnja – 22. srpnja)

Kako bi Strijelac uspio u svojoj namjeri da živi avanturistički, ne smije dopustiti da mu emocije, osjetljivost i partnerski odnosi stanu na put.

Strijelci koriste maštu i adrenalin kao mehanizam suočavanja sa svojim emocionalnim izazovima.

Rak teži ljubavi, intimnosti i obiteljskim vezama jer zaista želi izgraditi dom želeći pustiti nekoga u najdublji i najosjetljiviji dio svog srca. Za Raka, to predstavlja najveću životnu avanturu.

S druge strane, divlji, nemilosrdni i radoznali promjenjivi vatreni znak poput Strijelca može imati drugačije mišljenje.

Iako je ova kombinacija svakako neobična, ljudi često zaboravljaju koliko Rak zapravo može biti energičan.

Zbog toga, iako Strijelci zaziru od emocija, ne mogu odoljeti uzbuđenju veze s Rakom.

Djevica (23. kolovoza – 22. rujna)

U duši svakog vatrenog znaka aktivan je vulkan ponosa, a Djevica se smatra znakom koji je najveća prijetnja nečijem ponosu. Ovaj promjenjivi zemljani znak ne može ne primijetiti nedostatke, nesavršenosti i pogreške koje se moraju ispraviti.

Strijelcu je put važniji od konačnog odredišta, ali na putu često zna pogriješiti.

Stoga će Strijelac rijetko moći prihvatiti pretjerano analitičnu i kritičnu Djevicu.

S druge strane, ako Strijelac prihvati kontroliranu dozu vanjskog nadzora i ako Djevica malo popusti u svojoj kritičnosti, ova dva horoskopska znaka mogla bi se značajno nadopuniti i naučiti korisne stvari jedna od druge.

Jarac (22. prosinca – 19. siječnja)

Posljednje što Strijelcu treba je tradicionalni realist koji procjenjuje svaki njihov korak. Strijelac će radije ići do kraja, čak i ako to znači griješiti. S druge strane, mistični Jarac uvijek nastoji očuvati svoj ugled koračajući prema završetku vlastite misije.

Tu neobuzdanu želju Strijelca za avanturom, uzbuđenjem i istraživanjem lako može ugušiti nemilosrdni pragmatizam Jarca. Problem leži u tome što Strijelac žudi za avanturom, dok Jarca već i sama pomisao na rizik tjera na rub pucanja.

U idealnom scenariju ova bi se dva znaka mogla i nadopunjavati ako odluče tražiti kompromis. Jarac mora popustiti i naučiti se nositi s rizikom, dok Strijelac definitivno treba više discipline i strukture.

Lav, Blizanci, Vaga i Strijelac najbolji su prijatelji i najpopularniji u svakom društvu


luftika.rs

DRUGI UPRAVO ČITAJU

Možda vas zanima