back to top

Suprugovu mrtvu tijelo držao u stanu dane i objavljivao ljubavne statuse o njihovoj sreći

U Sarajevu je došlo do stravičnog zločina kada je pronađeno tijelo Nermine Ravlić (38) u stanu, a u vezi sa ubojstvom su uhapšeni njen suprug Goran Ravlić (36), njegova majka Ledžiba Ravlić (76) i rođak Latif Jašarević (67), koji se sumnjiče da su umiješani u ovaj zločin.

Muškarac je odbio govoriti pred istražiteljima MUP-a SŽ.

Tijelo nesretne žene je bilo u stanu danima, a mediji navode da je riječ o brutalnom zločinu u kojem je njeno tijelo bilo silovito pretučeno.

Policajci koji su došli na mjesto zločina ostali su šokirani kada su vidjeli njeno gotovo neprepoznatljivo tijelo.

Nakon što je tijelo pronađeno u stanu na Pofalićima, u Kolodvorskoj ulici, tri osobe su uhapšene zbog ubojstva i saučesništva u ubojstvu.

Dežurna tužiteljica Županijskog tužiteljstva SŽ je angažirala stručni tim nakon što je obaviještena o situaciji.

Tijelo žene je prebačeno na obdukciju i druge potrebne vještačenja u prosekturu Bare.

Mediji neslužbeno prenose da je žena ubijena udarcima motkom, a motiv zločina se istražuje, s mogućnošću da je u pitanju ljubomora.

Ravlić je na društvenim mrežama objavljivao ljubavne statuse dok je tijelo žene ležalo u stanu.

“Goran i Dinka Nermina Ravlić tri puta vjenčani! Općinski! Islamski (Šerijatski)! Katolički (Kanonski prešli na katoličanstvo), a nikada se rastavili. Ako ima netko da se tri puta vjenčao, a nikada se nije rastavio, neka se javi! Naša ljubav je zauvijek prvo pred nama i za nas i u nama, a sutra i za našu djecu. Svako dobro svima želimo i da nađu srodnu dušu kao što smo mi našli jedno drugo”, napisao je.

Objava Suprugu danima držao mrtvu u stanu pa pisao ljubavne statuse o njihovoj sreći pojavila se prvi puta na Posušje.info.

Izvor: ( www.posusje.info / Znamo.ba )

DRUGI UPRAVO ČITAJU

Možda vas zanima