back to top

TKO SU MOSTARSKI DILERI Pretresom stanova policija u Mostaru i Konjicu pronašla drogu, uhićene četiri osobe

MOSTAR, 9. veljača (FENA) – Mostarska policija uhitila je u četvrtak 53-godišnjaka iz Mostara kod kojeg je pronađena veća količina droge.  

Kako je u petak priopćeno iz MUP-a Hercegovačko-neretvanske županije, u četvrtak oko 18.50 sati djelatnici Sektora krim. policije MUP-a HNŽ-a su u Ul. Kenjareva u Mostaru lišili slobode Đ.S. (1971.) iz Mostara koji je tom prigodom odbacio od sebe jedan veći i jedan manji omot sa sadržajem bijele nepoznate praškaste tvari koja svojim izgledom asocira na opojnu drogu.

Na temelju Naredbe Općinskog suda Mostar izvršen je pretres kuće Đ.S. u kojoj je na više mjesta pronađena nepoznata praškasta tvar, zatim tablete heptanona, tečnog heptanona te pribor za pripremu i konzumiranje opojne droge.

Iz policije navode da su slobode lišene još dvije osobe koje su po dogovoru namjeravale kupiti opojnu drogu od Đ.S. a radi se o A.B. (1998.) iz Brčkog i M.P. (1999.) iz Mostara.

Prilikom pretresa kod njih su pronađene nepoznate biljne materije, tablete i nepoznate bijele grudvaste tvari.

Istog dana, oko 15 sati djelatnici PU Konjic su u Ul. maršala Tita u Konjicu zatekli M.K. (1997.) iz Konjica, koji je od ranije poznat policiji po konzumiranju i prodaji droge.

On je uspio pobjeći, a zbog postojanja osnova sumnje da u stanu posjeduje opojne droge po Naredbi Općinskog suda Konjic, izvršen je pretres istog.

Tom prigodom u stanu su pronađeni i izuzeti kutija cigareta u kojoj su se nalazila 3 pvc smotuljka s bijelom praškastom tvari, jedna prozirna folija, te još neki predmeti s tragovima bijele praškaste tvari koja svojim izgledom asocira na opojnu drogu speed.

Osoba je lišena slobode i bit će predmet krim. obrade, dodaje se u priopćenju.

The post TKO SU MOSTARSKI DILERI Pretresom stanova policija u Mostaru i Konjicu pronašla drogu, uhićene četiri osobe appeared first on Dnevni.ba.

dnevni.ba

DRUGI UPRAVO ČITAJU

Možda vas zanima