back to top

U Kini predstavljen HONOR Magic Vs2 – najlakši preklopni pametni telefon na svijetu

[Zagreb, 17. listopada 2023.] Globalni tehnološki brend HONOR prije nekoliko je dana u Kini predstavio preklopni pametni telefon HONOR Magic Vs2, koji pomiče granice kada su u pitanju preklopne inovacije.

HONOR Magic Vs2 teži samo 229 g1, kućište mu je izrađeno od legure magnezija visoke čistoće kakva se koristi u svemirskoj industriji, koja je 33%2 manje gustoće i pokriva 72%3 površine ispod ploče zaslona, HONOR Magic Vs2 lakši je od svog prethodnika, što ga čini dosad najlakšim telefonom koji se može preklopiti prema unutra.

Izuzetno lagana šarka od titana, proizvedena najsuvremenijom tehnologijom 3D ispisa, postiže savršenu ravnotežu između težine i snage. Sa strukturom bez zupčanika i korištenjem visećeg dizajna vodene kapi, šarke osiguravaju glatko iskustvo otvaranja i zatvaranja.


U Kini predstavljen HONOR Magic Vs2 – najlakši preklopni pametni telefon na svijetu

HONOR Magic Vs2 ima 6,43-inčni, 20:9 vanjski OLED zaslon koji podržava razlučivost od 2376×1060 i vršnu svjetlinu od 2500 nita za pružanje izvrsne vizualne jasnoće. Kada je rasklopljen, unutarnji sklopivi OLED zaslon od 7,92 inča nudi širi pogled sa svojom rezolucijom od 2344 x 2156, koja ide do čak 1600 nita.

Nastavljajući svoju predanost tehnologiji usmjerenoj na čovjeka, HONOR Magic Vs2 uključuje napredne značajke za maksimalnu udobnost korisnika. S PWM zatamnjivanjem od 3840 Hz koje je podržano na vanjskim i unutarnjim zaslonima doprinosi smanjenju digitalnog naprezanja očiju samih korisnika.

HONOR Magic Vs2 ima sustav trostruke kamere, koji se sastoji od širokokutne kamere od 50 MP, telefoto kamere od 20 MP i ultraširoke kamere od 12 MP, što korisnicima omogućuje izradu fotografija s vrhunskim mogućnostima senzora svjetla.

Podržavajući zumiranje do 40X, AI Motion Sensing Capture i optimizirane algoritme snimanja za portrete, noćne scene itd., Vs2 može stvoriti remek-djela u sekundi, bilo kada i bilo gdje u svakodnevnom životu.


honor magic vs2 ledeno plava boja


U Kini predstavljen HONOR Magic Vs2 – najlakši preklopni pametni telefon na svijetu

Uz pomoć Qualcomm® Snapdragon® 8+ Gen1 mobilne platforme1, HONOR Magic Vs2 pruža izvrsne performanse. S HONOR-ovim vlastitim GPU Turbo X i OS Turbo X rješenjima, ovaj preklopni uređaj pruža brže korisničko iskustvo, temeljeno na optimizaciji resursa cijelog sustava.

Osim toga, HONOR Magic Vs2 pokreće MagicOS 7.2, a sadrži i masivnu bateriju od 5000 mAh1 i 66 W HONOR SuperCharge, što ga pozicionira na sami vrh preklopnih telefona u pogledu kapaciteta baterije.

Uređaj je zasad dostupan samo u Kini i to u ponoćno crnoj, koraljno ljubičastoj i ledeno plavoj boji, po cijeni od 909 eura.

O HONOR-u

HONOR je vodeći globalni pružatelj pametnih uređaja. Posvećen postizanju statusa globalno prepoznatljive tehnološke marke i stvaranju novog inteligentnog svijeta za svakoga putem svojih moćnih proizvoda i usluga.

S neumoljivim fokusom na istraživanje i razvoj, posvećeni su razvoju tehnologije koja osnažuje ljude diljem svijeta da idu dalje, pružajući im slobodu da postignu više.

Nudi širok raspon visokokvalitetnih pametnih telefona, tableta, prijenosnih računala i nosivih uređaja koji odgovaraju svakom budžetu. Portfelj inovativnih, premium i pouzdanih proizvoda tvrtke HONOR omogućuje ljudima da postanu bolja verzija sebe.

Za više informacija posjetite HONOR online na www.hihonor.com/hr

itportal.ba

DRUGI UPRAVO ČITAJU

Možda vas zanima