back to top

U STANU PODVODILI DJEVOJKE, KOMŠIJE U NEVJERICI: POLICIJA TRAGA ZA BAHATIM ‘TATINIM’ SINOVIMA

U STANU PODVODILI DJEVOJKE, KOMŠIJE U NEVJERICI: POLICIJA TRAGA ZA BAHATIM ‘TATINIM’ SINOVIMA

Ekipa Blica posjetila je zgradu u Zemunu, epicentar mračne mreže gdje su, uz pomoć najboljeg prijatelja Vuka Stankovića, navodno organizovali podvođenje djevojaka, otkrivajući mračnu stranu glamuroznog života koji su braća vodila.

Na licu mjesta, ekipa “Blica” zatekla je komšije u stanju zaprepašćenja i uznemirenosti, suočeni sa otkrićem da su njihove komšije, braća poznata po problematičnom ponašanju, zapravo vođe nelegalne operacije podvođenja.

Vidite taj stan u prizemlju, još uvijek gori svjetlo. Upravo tamo su se sastajali, sklapali dogovore. Primjećivali smo i nepoznate djevojke kako ulaze, ali nikada nam nije ni na kraj pameti bilo šta se zapravo odvija iza zatvorenih vrata. Uznemireni smo i uplašeni – navodi komšija koji je želio da ostane anoniman.

U STANU PODVODILI DJEVOJKE, KOMŠIJE U NEVJERICI: POLICIJA TRAGA ZA BAHATIM ‘TATINIM’ SINOVIMA

Prema riječima zabrinutog komšije, otac ove bahate braće u pomenutoj zgradi u Zemunu kupio je dva stana za oba sina, ali i još jedan u prizemlju koji su Miloš i Uroš, zloupotrijebili kao svoje “operativno sedište”.

– Već godinama vodimo bitku sa “tatinim” sinovima. Njihov otac je kupio tri stana u ovoj zgradi, ali oni nikada nisu živjeli ovde. Stanove su prvo izdavali za rođendanske proslave, a sada i za podvođenje. Noćima nismo spavali, ali niko im ništa nije mogao. Svi smo u strahu. Ta dva stana u zgradi imaju blindirana vrata, a par puta im je već policija upadala i nasilno ulazila – navodi naš sagovornik.

Ekipa “Blica” zatekla je pusto prizemlje, nekadašnji “štab” Vuka Stankovića i bahate braće Panić, samo sa svjetlom koje još uvijek gori i tri kofera. Komšije prepričavaju četvrtak kao užasan, s policijom koja je upala silom, razvaljujući vrata u potrazi za osumnjičenima.

– Policija im je upala u stan i tresla sve pred sobom, svaki kutak su pregledali. Došla je čak i forenzika, može se samo nagađati šta su sve otkrili. Ne želim ni da mislim o tome, ali situacija je zaista bila užasavajuća. Teško nam je da se oporavimo, naša borba sa njima vuče se godinama. U istoj zgradi gdje rastu djeca, oni su podvodili devojke – navodi on.

“Senzualna masaža”

Kako je “Blic” pisao braća Uroš i Miloš Panić, zajedno su sa svojim drugom Vukom Stankovićem mjesecima unazad podvodili žene u Beogradu. Oni su do detalja razradili “biznis” pa su čak napravili svoju instagram stranicu i sajt, a firma je bila i uredno prijavljena. Kao stopostotni vlasnik navodio se upravo Vuk Stanković.

Na APR i drugim biznis stranicama navodi se da je Vuk Stanković jedini vlasnik Salona za njegu tijela i masažu.

Kako se može vidjeti na Instagramu, stranica za masaže još uvijek nije ugašena i prati je preko 38,5 hiljada ljudi, a u opisu profila navodi se sljedeće: Ekskluzivna senzualna masaža za muškarce, Zakažite svoj termin u našim salonima.

The post U STANU PODVODILI DJEVOJKE, KOMŠIJE U NEVJERICI: POLICIJA TRAGA ZA BAHATIM ‘TATINIM’ SINOVIMA first appeared on Hayat.ba.

hayat.ba

DRUGI UPRAVO ČITAJU

Možda vas zanima