back to top

UBISTVO SAŠE KULIŠIĆA U DOBOJU: SUPRUZI I NJENOM LJUBAVNIKU PRODUŽEN PRITVOR

UBISTVO SAŠE KULIŠIĆA U DOBOJU: SUPRUZI I NJENOM LJUBAVNIKU PRODUŽEN PRITVOR

Mjera produženja pritvora donesena na prijedlog Okružnog javnog tužilaštva Doboj, a nakon saslušanja osumnjičenih i njihovih branilaca, rečeno je Srni u dobojskom Okružnom sudu.

Prema ovoj odluci, koju je Vrhovni sud RS donio 24. aprila, pritvor Kajganić i Lazareviću može trajati do 29. jula.

  • Dalje aktivnosti na predmetu u ovoj fazi postupka zavise od prijedloga i istrage koju vodi Okružno javno tužilaštvo u Doboju – rečeno je iz dobojskog Okružnog suda.

Kajganić i Lazarević sumnjiče se da su po prethodnom dogovoru, zajedno sa maloljetnom kćerkom osumnjičene, 29. januara tabletama omamili Kulišića u namjeri da ga liše života.

Maloljetnica je u porodičnoj kući ocu napravila limunadu u kojoj se nalazio izmrvljeni prah tableta “trean” od čega je on zaspao, a potom ostavila otključana ulazna vrata od kuće i o svemu obavijestila majku i Lazarevića.

Osumnjičeni su potom Kulišića vezali, zadali mu nekoliko udaraca, odvezli ga automobilom u šumu u neposrednoj blizini izletišta Preslica gdje su mu zadali četiri ubodne rane u stomak, usljed čega je preminuo.

Kajganić i Lazarević su Kulišića ostavili u šumi i otišli sa lica mjesta.

Predstavnici Policijske uprave Doboj saopštili su ranije da je Kajganićeva supruga ubijenog Kulišića i da je bila u ljubavnoj vezi sa Lazarevićem.

The post UBISTVO SAŠE KULIŠIĆA U DOBOJU: SUPRUZI I NJENOM LJUBAVNIKU PRODUŽEN PRITVOR first appeared on Hayat.ba.

hayat.ba

DRUGI UPRAVO ČITAJU

Možda vas zanima