back to top

UČITELJ NAPAO UČENIKA I TRI PUTA GA UBO OLOVKOM U VRAT

UČITELJ NAPAO UČENIKA I TRI PUTA GA UBO OLOVKOM U VRAT

Dječak je lakše ozlijeđen. Uprava škole učitelja je udaljila s nastave, a policija provodi istragu.

Direktorica škole odmah je reagirala na incident i pokrenula sve postupke, potvrdila je za portal 24ur.com.

Napisala je da je odmah nakon incidenta obavila razgovor s ocem, učenikom, učiteljem i drugim učenicima iz razreda u kojem se dogodio incident, a zatim o svim saznanjima obavijestila policiju.

Također je obavijestila ministarstvo i školsku inspekciju te se s njima konzultirala oko mjera. Z

-Bio sam u školi vrlo brzo nakon incidenta. U njemu je moj sin zadobio tri uboda olovkom. Na njega je nasrnuo učitelj, odgurnuo ga i uhvatio za vrat. Nije bilo nikakvog posebnog razloga, samo nekoliko razmijenjenih rečenica između njega i mog sina, koji je iznenada doživio fizički napad pred svojim kolegama iz razreda. Ovdje naglašavam da potpuno razumijem da nije lako s odrastanjem djece, ali učitelj nikad ne smije postupiti tako glupo”, rekao je otac dječaka.

Ispričao je i što se događalo nakon što je on stigao u školu.

-Kada sam po dolasku u školu pokušao započeti razgovor s učiteljem, bio je grub prema meni ili me optuživao za sve moguće kako bi prikrio ono što je učinio. U školi su se ponašali odgovorno, direktorica je pokrenula sve postupke. Događaj smo prijavili i u PU Kranj, gdje su već znali nakon što je incident prijavila škola. Otišli smo liječniku, ubod olovkom dogodio se u predjelu struka, podlaktice, ali i na licu – srećom nije bilo težih posljedica”, dodao je otac.

U Policijskoj upravi Kranj dodaju da nemaju tolerancije prema bilo kakvom nasilju. U osnovnim i srednjim školama, dodaju, redovno se provode preventivne aktivnosti na temu prevencije svakog oblika nasilja, a žrtve se potiču da prijave nasilje policiji.

The post UČITELJ NAPAO UČENIKA I TRI PUTA GA UBO OLOVKOM U VRAT first appeared on Hayat.ba.

hayat.ba

DRUGI UPRAVO ČITAJU

Možda vas zanima