back to top

USKORO JE DERBI: Čović najavio, spremaju nas saplesti da ne sačuvamo pole position

Košarkaši Crvene zvezde Meridianbet u četvrtak dočekuju Basconju u 22. kolu Eurolige.

S nekoliko pobjeda crveno-bijeli su došli do mogućnosti borbe za play-off. Prije ovog sastanka obratio se predsjednik kluba Nebojša Čović.

Nikada nisam zadovoljan igrom, ali pravo da vam kažem ovo što se radi protiv Zvezde sam super zadovoljan. S rezultatima i u ABA ligi i u Euroligi. Kakve medijske blokade imamo… Sada na svaku utakmicu idemo čarterima, prije smo spavali po aerodromima, budžeti su porasli, a sad se očekuje da budemo na F4, polako, neki su uložili 40-50 milijuna, a nisu. uspjeti. Događa se to zbog umora, kao što je bilo protiv Aswella, pa smo dobili drvlje i kamenje, a onda dobijemo Armani koji je puno kvalitetniji. Ali ono što se radi i kroz kakve nepravilnosti i namještaljke prolazimo, počevši od Kampca pa dalje, mi smo izvrsni. U ABA ligi smo jednostavno izvrsni, gledajući različite vrste drva, od “javora”, do bukve i tako dalje. rekao je gostujući na TV Pink.

Zatim je govorio o atmosferi koju su Delije napravile na utakmicama elitnog natjecanja:

Zvezda je prva na tabeli i jako nam je bitno da se dobro angažiramo da ispratimo Zvezdu u ABA ligi, jedan je 28. siječnja, to je derbi, da atmosfera bude još bolja nego u Euroligi, jer vidjeli ste kad Mi stvaramo atmosferu u Euroligi, ona nema konkurenciju, mi to pravimo po svome, ne pravimo to kao show, to nije Beer Fest ili festivali u Vrnjačkoj Banji. Radimo od srca, vidjeli ste kako je bilo, bit će tako i za Basconju, čuo sam da će biti specifična koreografija. Pozivam sve navijače, jako nam je bitno da nam pomognu ne samo u Euroligi, nego i u ABA ligi, jer nam je bitno da nam pomognu. Imam informaciju, nekoliko vrabaca u Beogradu mi šalje informacije, da će se kroz razne projekte pokušati saplesti da ne sačuvamo pole position, vidim da cvrkuću na sve strane, zaključio je Čović.

Zvezda u četvrtak od 19 sati dočekuje španski tim. Potom FMP u nedjelju od 19:30. Vječiti derbi ABA lige na rasporedu je 28. siječnja.

Sportska centrala

DRUGI UPRAVO ČITAJU

Možda vas zanima