back to top

Uskoro stiže Samsung One UI 6.1 na modele Galaxy S23 i Galaxy S23 FE

Vjerovatno će Samsung početi s izdavanjem ažuriranja One UI 6.1 do kraja ovog mjeseca, barem u određenim zemljama. Prije nekoliko tjedana, Samsung je objavio raspored izdanja ovog ažuriranja, najavivši da će ono biti dostupno za seriju Galaxy S23, Galaxy Z Flip 5, Galaxy Z Fold 5 i seriju Galaxy Tab S9.


Uskoro stiže Samsung One UI 6.1 na modele Galaxy S23 i Galaxy S23 FE

Debi One UI 6.1 dogodio se uz lansiranje serije Galaxy S24 u siječnju 2024. Galaxy S23 FE također će dobiti ažuriranje One UI 6.1 do kraja ožujka 2024. Ovo označava prvi put u povijesti da će Samsung istovremeno objaviti novu verziju One UI za seriju Galaxy S i Galaxy S FE.

Samsung Galaxy Z Fold6 i Titanijski okvir

Odluka da se Galaxy S23 FE istovremeno ažurira s ostatkom Galaxy S linije predstavlja dobrodošlu promjenu za vlasnike ovog uređaja, osiguravajući im osjećaj pripadnosti Galaxy S obitelji.


02 galaxy s23 ultra

One UI 6.1 donosi niz poboljšanja i novih značajki, od kojih su neke vezane uz Galaxy AI tehnologiju. Među ključnim značajkama su:

  • Prijevod u stvarnom vremenu: Omogućuje korisnicima prijevod jezika tijekom poziva i slanja poruka, olakšavajući komunikaciju na više jezika.
  • Glasovna transkripcija i označavanje: Automatski transkribira glasovne poruke i označava osobe u aplikaciji Snimač glasa, poboljšavajući organizaciju i pretraživanje sadržaja.
  • Sažimanje sadržaja: U Samsung Internetu, korisnici mogu sažeti web stranice za brži pregled i uštedu podataka. Također, bilješke u Samsung Notes mogu se sažeti za jasniji prikaz.
  • Generiranje pozadine putem tekstualnih upita: Korisnici mogu stvarati personalizirane pozadine koristeći tekstualne upite, pružajući jedinstven izgled svom uređaju.
  • Način rada tumača: Omogućuje komunikaciju s ljudima koji ne govore isti jezik, olakšavajući razumijevanje i interakciju.
  • Circle to Search: Ova značajka omogućuje brže pretraživanje, jednostavno crtanje kruga oko objekta na zaslonu kako bi se pokrenula pretraga povezanih informacija.

Očekuje se da će ova ažuriranja unaprijediti korisničko iskustvo na navedenim uređajima, istovremeno pružajući širi spektar funkcionalnosti i mogućnosti.

Samsung OneUI 6.1 znatno unaprjeđuje S23 seriju


Uskoro stiže Samsung One UI 6.1 na modele Galaxy S23 i Galaxy S23 FE

S ovim nadogradnjama, Samsung nastavlja postavljati standarde u industriji pametnih telefona, nudeći korisnicima vrhunsku tehnologiju i inovacije koje olakšavaju svakodnevni život.

itportal.ba

DRUGI UPRAVO ČITAJU

Možda vas zanima