back to top

UZ OVIH PAR MODNIH TRIKOVA IZGLEDAT ĆETE ZNATNO MRŠAVIJE

UZ OVIH PAR MODNIH TRIKOVA IZGLEDAT ĆETE ZNATNO MRŠAVIJE

Na primjer, ako ste malo jače građe, potrebno je izbjegavati odjeću koja na sebi ima velike uzorke. Motivi poput velikih cvjetova na haljinama i bluzama mogu vas učiniti punijima, a ako već volite nositi uzorke, pobrinite se da oni budu što manji.

Također, u jednobojnoj odjeći izgledat ćete mršavije. Imate li u ormaru neki odjevni komad s velikim uzorcima, predlaže se da ga iskombinirate s jednobojnom košuljicom ili majicom na kopčanje koju ćete staviti preko nje.

Birajte majice, tunike i haljine s izraženim strukom, a na njih možete staviti i tanki remen kako biste dodatno naglasili svoju figuru, samo se pobrinite da remen bude mat umjesto sjajnog.

Modni stručnjaci se slažu da su ‘vrećaste’ haljine nezgodan odabir, a imate li široke haljine, ponovno na njih stavite remen kako biste naglasili figuru.

Također, kada kupujete haljine, majice ili tunike, pazite kako su boje kombinirane na njima. Idealno je ako se tamniji dijelovi nalaze na bočnim stranama, a svjetliji prednjem i zadnjem dijelu tijela.

U ormaru je uvijek poželjno da imate jedan kratki strukirani sako neutralne boje, koji će izgledati odlično na svakoj kombinaciji, a istaknut će vaš struk.

Uz to, odličan odabir može biti i bodi, koji prati linije tijela, a na stomak djeluje kao steznik.

The post UZ OVIH PAR MODNIH TRIKOVA IZGLEDAT ĆETE ZNATNO MRŠAVIJE first appeared on Hayat.ba.

hayat.ba

DRUGI UPRAVO ČITAJU

Možda vas zanima