back to top

Užas u Mostaru: Nožem nasrnuo na ženu pred djetetom

Jutros oko 8 sati u naselju Vrapčiči došlo je do incidenta u kojem je jedna osoba ozlijeđena, potvrđeno je za Hercegovina.info iz MUP-a Hercegovačko – neretvanske županije (HNŽ).

Kako nam je potvrđeno, u parku preko puta pijace u Vrapčićima uz magistralnu cestu M-17, muškarac je napao ženu oštrim predmetom, te joj nanio ozljede. Na mjestu događaja intervenirala je služba hitne pomoći Mostar, te je ozlijeđena osoba prebačena u Kantonalnu bolnicu ‘Dr. Safet Mujić’ na ukazivanje liječničke pomoći. Kako se saznaje, napadač je 28-godišnji E.S., dok je ozlijeđena njegova supruga S.S. (26).

Nakon napada, muškarac se dao u bijeg, ali je nedaleko od mjesta događaja savladan od strane građana, te je zadržan do dolaska policije. Iz MUP-a HNŽ za Hercegovina.info potvrđeno je da je muškarac koji je izvršio napad priveden u službene policijske prostorije, a u trenutku napada s njima je bilo i maloljetno dijete.

“Žena je zbog zadobivenih ozljeda zbrinuta u bolnicu, a dijete su privremeno zbrinuli djelatnici Centra za socijalnu skrb”, potvrđeno nam je iz MUP-a HNŽ. Za sada se još ne zna stupanj ozljeda kod ženske osobe.

Objava Užas u Mostaru: Nožem nasrnuo na ženu pred djetetom pojavila se prvi puta na Posušje.info.

www.posusje.info

DRUGI UPRAVO ČITAJU

Možda vas zanima