back to top

UŽASNA NOVOGODIŠNJA NOĆ: POGINULI UNUCI SA BAKOM I DJEDOM

UŽASNA NOVOGODIŠNJA NOĆ: POGINULI UNUCI SA BAKOM I DJEDOM

Četiri člana jedne porodice poginula su u direktnom sudaru automobila i kamioneta koji se dogodio na putu kod Limasola nekih pola sata nakon ponoći. Nastradali su Vafula Georgiju (27) koja je upravljala malim putničkim automobilom i njen brat Nikolas (17) i njihovi deda i baba Nikolas (73) i Evantija (73) Zavros.

Kamionetom je navodno upravljao par iz Sirije koji je zadobio teške povrede. Vozač kamioneta je bio negativan na alko-testu i testu za narkotike.

Članovi porodice su prema navodima lokalnih medija zajedno proslavili dolazak 2024. godine, a nakon toga su unuci htjeli da odvezu baku i djeda njihovoj kući.

Saobraćajna nesreća se dogodila kad je Vafula skrenula na raskrsnici desno nakon čega se sudarila sa kamionetom.

  • Raskrsnica je pod semaforima i istražuju se tačne okolnosti pod kojima se nesreća dogodila. Postoji neka svjedočenja koja se procjenjuju. Nastradale je iz automobila izvadila vatrogasna služba. Prevezeni su u bolnicu u Limasolu gdje su nažalost proglašeni mrtvima – navodi Marios Karalambos iz saobraćajne policije.

Karalambos dodaje da nastradali nisu bili vezani pojasevima.

  • Došlo je do teškog sudara, možda i do povećane brzine, to je predmet istrage. Istražuju se sve mogućnosti – navodi Karalambos.

Mladić i djevojka, podsjetimo, ostali su bez nogu u saobraćajnoj nesreći koja se na Božić dogodila u Perami na Krfu! Aleksandar (28) i Ilijana (22) izgubili su kontrolu nad automobilom zbog velike brzine nakon čega su izletjeli sa puta i udarili u zaštitnu ogradu.

The post UŽASNA NOVOGODIŠNJA NOĆ: POGINULI UNUCI SA BAKOM I DJEDOM first appeared on Hayat.ba.

hayat.ba

DRUGI UPRAVO ČITAJU

Možda vas zanima