Vaga, Jarac i Vodenjak suzdržani su kraljevi ledenog srca, ali oni će vam prvi priskočiti u pomoć

Sigurno ste u životu naišli na ljude koji vam se čine hladni i nepristupačni. Uvijek su povučeni i ponekad djeluju okrutno i kao da imaju problem s nedostatkom empatije.

Astrolozi vjeruju da su takve karakterne osobine povezane sa znakom zodijaka. To su ljudi hladnog srca.

Vaga

Ključna karakteristika ovog znaka je dobra komunikacija s drugim ljudima, bilo da se radi o poslovnim partnerima, klijentima, bliskim prijateljima ili rodbini. Vaga u svemu teži ravnoteži. Svaki sukob nastoji izgladiti na miran način.

No, često ne zadire u emocionalnu vezu, već je usmjeren samo na vanjske događaje. Zbog toga Vaga pripada hladnom i pomalo bezosjećajnom znaku.

Jarac

Jarac je najdiscipliniraniji znak sklon radu i štednji. Krase ga čvrstina i smirenost. No, njegov fokus je isključivo na poslu, uspjehu i novcu, zbog čega zanemaruje svaku vrstu sentimentalnosti i topline.

Izgradnja dubokih emotivnih međuljudskih odnosa nije mu toliko važna. Zato i ne čudi što ga svrstavaju među najhladnije i najokrutnije znakove.

Vodenjak

Vodenjak je najliberalniji od svih drugih znakova i teži dinamičnom životu. Prilično je otvorena i druželjubiva.

No, zbog netolerancije na ograničenja i stalne želje za nečim novim, nije ustrajna u izgradnji dugoročne veze, već se ona odvija privremeno i na površnoj razini. Pa je zato i okarakterizirana kao znak koji je emocionalno nedostupan i dalek.

Izvor: Sensa

Najljepše i najatraktivnije žene rođene su u ova 3 znaka, malo tko može odoljeti njihovom šarmu


luftika.rs

DRUGI UPRAVO ČITAJU

Možda vas zanima