back to top

(VIDEO) Salko Juklo o otpremnini Sebije Izetbegović: Mašala, šišaš sultana u svemu, a zoveš li vojnike u Vojkovićima


Salko Juklo, mostarski šeret i veliki kritičar bračnog para Izetbegović i njihovog sistema bezvrijednosti, osvrnuo se na vijest da je Uprava Kliničkog centra Univerziteta u Sarajevu Sebiji Izetbegović isplatila otpremninu od 35.000 KM.

– Zdravo esselamu alejkum. Kako si moja sultana? Elhamdulilah. Upravo sam pročitao da ste dobili otpremninu. Hvala Bogu. 35 tisuća mašala. Bog daje, ljudi ne vjeruju.

Prodavat ćete indekse

Pa više od sultana. On samo 30 tisuća, rezali ste ga u svemu. Neka je dragom Bogu zahvalan što ima takvu ženu.

I ti mu to stalno govoriš. Pa svaka ti čast. I sad što te briga, imaš para, 65 tisuća. Redovna penzija, hodaj malo, putuj, napravio si puno dobra za ljude – rekao je Salko Juklo.

Nastavio se našaliti u svom stilu.

– I to ćeš uložiti? nemoj Bravo za tebe. Pa što, hoćete li otvoriti restoran? I kiosk, dobro. Prodavat ćete indekse. I super. Aha, aha, znači onaj tko ne završi indeks može dobiti diplomu. Do deset ispita.

Mašala. Vidite kako mislite o nama. Kad bi netko primio te pare, digao bi nos, tobejarabi, do nebesa, ne bi se s njime moglo razgovarati. A ti opet svojim ljudima. Svaka čast profesore – rekao je između ostalog Juklo.

Jarani iz Vojkovića

Tada ga je zanimalo da se čuje s prijateljima koji su završili u zatvoru u Vojkovićima.

– Recite, čujete li se s Jaranima, zovete li Vojkovića? Zoveš ponekad, a oni leže, pa što će. Hajde, profesore, ne brinite. Proletjet će, što je 4-5 godina za takve mladiće.

Peče li vas malo savjest? Pa, što ćeš učiniti? Tako je, netko mora trpjeti. Bolje oni, nego ti. Ne daj Bože da su te zatvorili – rekao je Salko Juklo.


pressmediabih.com

DRUGI UPRAVO ČITAJU

Možda vas zanima