WhatsApp vraća View Once mogućnost pregleda sadržaja

GTA VI donosi brže prebacivanje između karaktera

Napokon se ostvarila dugotrajna želja korisnika WhatsApp platforme, jer je WhatsApp najavio povratak vrlo tražene značajke – View Once, na WhatsApp Web i desktop aplikaciji.

OnePlus 12 – izgled i značajke, predstavljanje 05.12.2023.

WhatsApp vraća View Once mogućnost pregleda sadržaja

Ova značajka omogućuje korisnicima slanje fotografija i videozapisa koji se mogu pregledati samo jednom, čime se dodatno pojačava privatnost korisnika.

tekst3sl1 3

Nakon što je ova značajka uklonjena u studenom 2022. zbog pitanja privatnosti, sada se ponovno uvodi nakon ažuriranja koje će omogućiti korisnicima WhatsAppa da je koriste i na računalima.

Stigle su nove perilice i sušilice Samsung 5000C serije 

View Once značajka predstavljena je kao odgovor na potrebu korisnika za dodatnom sigurnošću i kontrolom nad svojim poslanim medijima. Ova značajka omogućuje slanje slika i videozapisa koji su vidljivi samo jednom, čime se smanjuje rizik od zloupotrebe i neovlaštenog distribuiranja sadržaja. Ideja je pružiti korisnicima veći nadzor nad njihovim privatnim podacima, čineći WhatsApp iskustvo još sigurnijim i pouzdanijim.


tekst1sl1 8

Ova funkcionalnost bila je dostupna na mobilnim uređajima, ali je bila privremeno uklonjena s WhatsApp Web i desktop verzija zbog brige za privatnost korisnika.

WhatsApp vraća View Once mogućnost pregleda sadržaja

Elon Musk vraća naslove na X platformu

Međutim, najnovije ažuriranje donosi ovu značajku natrag na sve glavne platforme. Korisnici WhatsApp Weba i desktopa sada će moći koristiti View Once opciju kao dodatak svojoj digitalnoj komunikaciji.


tekst2sl6


foreo akcija

Prema izvješću WABetaInfo, koji prati novosti o WhatsAppu, korisnici su primijetili povratak ove značajke nakon nedavnog ažuriranja aplikacije za radnu površinu i web stranicu.

Xiaomi Redmi Watch 4 predstavlja 29.11.2023. – AMOLED zaslon i aluminijsko kućište

Čini se da je ova funkcionalnost dostupna i na Windows i macOS verzijama WhatsApp Desktopa, pružajući korisnicima s različitim operativnim sustavima jednako učinkovito iskustvo.


tekst2sl5

Ako malo detaljnije razradimo značajku View Once, možemo shvatiti da ona omogućuje slanje slika i videozapisa koji su vremenski ograničeni samo na jedan pregled.

WhatsApp uvodi oglase

Kada primatelj otvori poruku s ovom značajkom, mediji će nestati, i daljnji pristup istima bit će onemogućen. To pruža dodatnu razinu povjerljivosti, posebno kada korisnici dijele osjetljive informacije ili sadržaj koji nije namijenjen dugotrajnom čuvanju.

tekst2naslovna 3tekst2naslovna 3

Jedan od aspekata koji je dodatno unaprijeđen kako bi se osigurala veća sigurnost korisnika jest i integracija provjere e-pošte. Ovo ažuriranje dodatno podiže sigurnosne mjere platforme, čineći je otpornijom na potencijalne prijetnje. Povećana sigurnost ključna je u današnjem digitalnom dobu, gdje je zaštita privatnosti visoko na listi prioriteta korisnika.

Preporučamo.com dostupan na WhatsApp Kanalima

Povratak značajke View Once na WhatsApp Web i desktop aplikaciju predstavlja pozitivan korak prema zadovoljenju potreba korisnika za sigurnijom i kontroliranom razmjenom medija.

tekst3naslovna 6tekst3naslovna 6

Ovo ažuriranje dodatno poboljšava korisničko iskustvo, pružajući više opcija i alata zaštite privatnosti. Korisnici mogu sada s većom sigurnošću koristiti WhatsApp na različitim platformama, znajući da im je privatnost u prvom planu. Svakako pozdravljamo ovaj povratak jedne od ključnih i korisnijih značajki WhatsApp platforme.

itportal.ba

DRUGI UPRAVO ČITAJU

Možda vas zanima