Xiaomi Flip / Fold na tržište će u Q1 2024. godine

Preporučamo.com dostupan na WhatsApp Kanalima

Već smo ranije na našim stranicama pisali o Xiaomiovom prvom sklopivom telefonu, ali s obzirom na stalni interes za ovu inovaciju, sada donosimo svježe vijesti i detalje.

YouTube svim silama želi stati na kraj ad-blockerima – rješenje je Premium pretplata


Xiaomi Flip / Fold na tržište će u Q1 2024. godine

Xiaomi, kao jedan od vodećih igrača u svijetu mobilne tehnologije, najavljuje svoja dva sklopiva telefona, poznat kao Xiaomi Flip te Xiaomi Fold,  koji bi trebao stići na tržište u prva tri mjeseca 2024. godine.

1

Ovaj ambiciozni projekt postavlja Xiaomija u izravni rivalitet s konkurencijom poput Samsunga i njihovog Galaxy Z Flipa, koji je već neko vrijeme prisutan na tržištu.

Xiaomi Mix Flip dobiva prve certifikate – na tržištu 2024.

Iako Xiaomi kasni u igri s preklopnim uređajima, čini se da će kompanija nastojati nadmašiti konkurenciju svojim inovativnim pristupom. Ovaj put, želimo vas detaljnije uputiti u najnovije informacije o ovom obećavajućem uređaju.

22

Prvi i najvažniji podatak je datum izlaska. Prema najnovijim informacijama, Xiaomi Flip trebao bi se pojaviti na tržištu tijekom prvog kvartala 2024. godine. Ova vijest sigurno će razveseliti ljubitelje Xiaomi tehnologije i sve one koji su nestrpljivo iščekivali njihov prvi sklopivi telefon.

Xiaomi „korak bliže” dolasku Galaxy Z Flip rivala


Xiaomi Flip / Fold na tržište će u Q1 2024. godine

Međutim, to nije sve što Xiaomi priprema u području sklopivih uređaja. Čini se da će tvrtka istovremeno predstaviti četvrtu generaciju svojeg sklopivog telefona.


description of the image

33

Očekuje se da će ovaj uređaj biti predstavljen iste godine kao i Xiaomi Flip, no postoji nekoliko naznaka da bi se mogao zvati “MIX Fold 4”. Prema kineskom mikroblogu Weibo, postoji mogućnost da će ovaj uređaj kasniti u odnosu na Xiaomi Flip, s obzirom na brži napredak u razvoju prvog uređaja.

Apple iPhone 16 Pro dobiti će ljevane staklene leće

S obzirom na snažne zahtjeve i očekivanja korisnika, Xiaomi će vjerojatno izabrati visokokvalitetan procesor za svoje sklopive telefone. Prethodne informacije sugeriraju da će oba modela pokretati Qualcomm Snapdragon 8 Gen 3 serije procesor , što bi moglo donijeti dodatne prednosti u brzini i performansama. Naravno, konačna odluka o procesoru bit će od velike važnosti za buduće korisnike, a može utjecati i na cijenu uređaja.

44

S obzirom na sve navedeno, Xiaomi Flip i MIX Fold 4 obećavaju da će biti konkurencija na tržištu sklopivih telefona. Xiaomi ima već čvrsto mjesto na svjetskom tržištu pametnih telefona, a njihov ulazak u svijet sklopivih uređaja sigurno će privući pažnju potrošača.

Xiaomi 14 Pro vs Xiaomi 13 Pro

Kako se bliži kraj godine, očekujemo da će se pojaviti još detalja o ovim pametnim telefonima, uključujući specifikacije, dizajn i cijene. Pratit ćemo razvoj situacije i donijeti vam najnovije informacije čim budu dostupne.

X donosi dva paketa pretplate: Premiuim+ i Basic

Xiaomijeva najava o izlasku svojih prvih sklopivih telefona predstavlja uzbudljiv trenutak za sve ljubitelje tehnologije. Xiaomi Flip 2024 obećava inovativan dizajn i visoku izvedbu, dok MIX Fold 4 dolazi kao četvrta generacija Xiaomijevih sklopivih telefona.

HyperOS – lista kompatibilnih Xiaomi (Redmi) / Pocco modela

S obzirom na njihovu povijest uspješnih mobilnih uređaja, nema sumnje da će ovi uređaji privući pažnju i postati konkurencija na tržištu. Ostanite s nama za sve najnovije informacije o ovim pametnim telefonima i budite spremni za njihov dolazak u 2024. godini.

itportal.ba

DRUGI UPRAVO ČITAJU

Možda vas zanima