Xiaomi Mix Flip dobiva prve certifikate

Kada govorimo o sklopivim pametnim telefonima, često prva asocijacija koja nam pada na pamet je Samsung Galaxy Z Flip. No, čini se da će uskoro dobiti dostojnog konkurenta.

Opa, Kirin se vratio – pogoni novi Mate 60 Pro!

Naime, već neko vrijeme kruže glasine da OnePlus radi na svom vlastitom sklopivom modelu, dok je Motorola već predstavila svoje verzije sklopivih telefona.

No, najnovija vijest koja uzburkava svijet mobilne tehnologije jest da će i Xiaomi uskoro ponuditi svoju verziju sklopivog telefona. Iako se još uvijek radi o glasinama, čini se da je ovo pitanje vremena.

Samsung, Apple, Xiaomi – koje su razlike / sličnosti između nadolazećih modela

Xiaomi, poznat po svojoj inovativnosti i hrabrim koracima u svijetu pametnih uređaja, već je nedavno lansirao model Mix Fold 3, koji je jedan od najtanjih sklopivih uređaja u stilu knjige do sada.

tekst1sl2 1
Render prikaza Xiaomi Mix Flip !

Međutim, bilo je razočaravajuće saznati da ovaj uređaj neće stići na globalno tržište. No, iz Xiaomi-a stiže obećanje da je u izradi sklopivi telefon koji bi trebao biti predstavljen sljedeće godine u Kini, a možda i širom svijeta. Očekivanja su velika, a sada saznajemo da bi se ovaj Xiaomi sklopivi uređaj mogao zvati Xiaomi Mix Flip.

Xiaomi MS11 uhvaćen na cestama

Informaciju o imenu novog sklopivog telefona prvi je primijetio ITHome, koji je primijetio navodni Xiaomi vertikalni sklopivi uređaj u IMEI bazi podataka pod brojem modela 2311BPN23C.


tekst1sl3 2
Render prikaza Xiaomi Mix Flip !

Uređaj je naveden pod nadimkom “Mix Flip“, što potvrđuje prethodne glasine. Nažalost, u popisu nema drugih značajnih detalja o uređaju.

Xiaomi 13 i 13 Pro dobivaju Android 14 (beta)

Iako službena potvrda od strane Xiaomija još nije stigla, jedan nedavni izvještaj sugerira da će se Mix Flip pojaviti na tržištu sljedeće godine, istovremeno s Xiaomi Mix Fold 4.

iPhone 15 Pro do 8% lakši od aktualnog modela – razlog je Titanium

Prethodni izvještaj sa stranice GSMChina podijelio je rendere dizajna nadolazećeg sklopivog telefona. Na prvi pogled, možemo primijetiti da kamera podsjeća na Xiaomi 11 Ultra, iako je puno manja u slučaju Mix Flip-a. Tu su tri senzora kamere, uz prisutnost LED bljeskalice. Čini se da će jedna od tih kamera nuditi 3X telefoto zum.

iPhone 15 Pro donosi povećanje kapaciteta baterije

Što se tiče performansi, očekuje se da će Xiaomi Mix Flip biti pokretan Snapdragon 8 Gen 3 procesorom, što garantira brze i fluidne performanse.


tekst1sl4 1
Render prikaza Xiaomi Mix Flip !

S obzirom na Xiaomijevu prošlost s izradom tankih i laganih sklopivih uređaja, možemo pretpostaviti da će i ovaj uređaj biti elegantan i praktičan.

ChatGPT pred prijetnjom od strane Google-a

No, važno je uzeti u obzir da su ovo samo rane glasine i curenja informacija. Do službenog lansiranja ima još mnogo mjeseci, i sigurno će se još mnogo toga promijeniti u međuvremenu.

Mini Cooper 2025 lansira E i SE modele – svojevrsni “facelift”

Xiaomi je poznat po svojoj sposobnosti da iznenadi i inovira, pa s nestrpljenjem očekujemo da vidimo što će nam donijeti s Xiaomi Mix Flipom.

Huawei Mate 60 – “slabiji” brat Pro modela

S obzirom na konkurenciju na tržištu sklopivih uređaja, svi ljubitelji tehnologije mogu se nadati novom i uzbudljivom dodatku u svijetu mobilnih uređaja.

itportal.ba

DRUGI UPRAVO ČITAJU

Možda vas zanima