back to top

Xiaomi sklapa suradnju sa 14 prodajnih / servisnih zastupništva

U svijetu električnih vozila, inovacija ne počiva samo na tehničkim karakteristikama vozila, već i na načinu na koji se ta vozila plasiraju na tržište.

Xiaomi SU7 došao u Kineske trgovine

Xiaomi, poznat po svojim tehnološkim dostignućima, korak je dalje u industriji električnih automobila, najavljujući hibridni pristup prodaji svojih električnih vozila (EV).

Xiaomi sklapa suradnju sa 14 prodajnih / servisnih zastupništva

Ova odluka, potvrđena nakon debija njihovog prvog električnog automobila SU7, predstavlja inovativan korak unaprijed u uspostavljanju prodajnih i servisnih kanala.

Xiaomi predstavio prvo električno vozilo Xiaomi SU7

Xiaomi će svojim kupcima ponuditi kombinaciju izravno upravljanih trgovina i franšiznih zastupništava. Ova strategija znači da će kupci imati priliku isprobati Xiaomi EV prije nego što se odluče za kupnju, pružajući im osjećaj sigurnosti i povjerenja u proizvod.


1 5

Ovaj pristup odstupa od modela izravne prodaje koji su usvojili mnogi kineski proizvođači električnih vozila, a koji su se uglavnom ugledali na Teslinu uspješnu strategiju.

Xiaomi sklapa suradnju sa 14 prodajnih / servisnih zastupništva

Xiaomi SU7 predstavljen – tržište električnih automobila dobiva “opasnog igrača”.

Debi Xiaomi SU7, električnog automobila tvrtke, odigrao se 28. prosinca, a već je privukao pažnju javnosti. Ovaj automobil predstavlja prvi korak u ambicioznom planu Xiaomija da postane jedan od pet najvećih svjetskih proizvođača automobila.


7

S obzirom na uspješnost Xiaomijevih pametnih telefona i drugih tehnoloških proizvoda, očekivanja su visoka u smislu inovacija i kvalitete koje će tvrtka unijeti u svijet električnih vozila.

VinFast na CES-u 2024: Vijetnamski automobilski div korača prema Američkom tržištu električnih vozila

Jedan od ključnih elemenata ovog hibridnog pristupa je suradnja s 14 prodajnih i servisnih partnera. Potpisivanjem ugovora s ovim partnerima, Xiaomi će znatno ubrzati uspostavu prodajnih i servisnih kanala za svoja električna vozila.


8

Ovaj partnerstvo osigurat će kupcima pristup kvalitetnom servisu i podršci, čime će se povećati ukupno iskustvo vlasnika Xiaomi EV vozila.

VW Golf 9 isključivo kao električni model – kraj za Golf kakvog znamo?

Izbor hibridnog pristupa prodaji električnih vozila ima niz prednosti za Xiaomijev poslovni model. Prvo, omogućava tvrtki da izravno upravlja određenim trgovinama, pružajući potpunu kontrolu nad iskustvom kupaca.


1 54

Istovremeno, uključivanjem franšiznih zastupništava, Xiaomi širi svoju prisutnost na tržištima koja možda ne bi bila dostupna putem izravne prodaje. Ovaj pristup otvara vrata većem broju potencijalnih kupaca i povećava konkurentske prednosti tvrtke.

Golf: prošlost, sadašnjost ali i budućnost

Još jedna ključna prednost ovog hibridnog pristupa je mogućnost kupaca da isprobaju Xiaomi EV prije nego što se odluče za kupnju. To je važno, posebno u kontekstu električnih vozila, gdje ljudi žele osjetiti performanse, udobnost i inovativne značajke prije nego što donesu odluku o kupnji. Ovaj korak može povećati povjerenje potrošača i potaknuti ih da se odluče za Xiaomi kao proizvođača električnih vozila.


2 43

Xiaomi SU7, kao predstavnik ove nove strategije, zasigurno će privući pozornost ljubitelja tehnologije i ljubitelja električnih vozila. Sa svojim modernim dizajnom, naprednim tehnološkim rješenjima i visokim performansama, SU7 će vjerojatno postati ozbiljan konkurent na tržištu električnih vozila.

Xiaomi 14 (Pro) i Watch S3 u bojama SU7 električnog automobila

S obzirom na Xiaomijevu reputaciju za pružanje visokokvalitetnih proizvoda po pristupačnim cijenama, očekuje se da će privući širok krug kupaca.


ev 03

Kroz suradnju s partnerima, Xiaomi također otvara vrata lokalnim tržištima i omogućava priliku za prilagodbu strategije prodaje prema specifičnostima svakog regionalnog tržišta.

Volkswagen Grupa usklađuje se s Teslinim standardom punjenja

Ova fleksibilnost ključna je za uspjeh na globalnom tržištu električnih vozila, gdje se preferencije potrošača, infrastruktura punjenja i zakonski okviri mogu značajno razlikovati.


6 7

U zaključku, Xiaomijeva odluka o hibridnom pristupu prodaji svojih električnih vozila predstavlja inovaciju koja može značajno utjecati na tržište električnih vozila u Kini i globalno.

Renault 5 E-Tech Electric premijeru ima u Ženevi 2024. godine

Kombinacija izravne prodaje i franšiznih zastupništava pruža prednosti kako za tvrtku tako i za potrošače. Xiaomijev ambiciozni plan da postane jedan od pet najvećih svjetskih proizvođača automobila dobiva novu dimenziju ovom strategijom, a predstavljanje SU7 samo je početak uzbudljivog putovanja u svijet električnih vozila. Svakako ćemo pažljivo pratiti kako će se ova inovacija odraziti na Xiaomijev uspjeh u automobilskoj industriji.

itportal.ba

DRUGI UPRAVO ČITAJU

Možda vas zanima