back to top

ŽENA ORGANIZOVALA UBISTVO MUŽA: MALOLJETNIK PRIZNAO DA JE DEJANA UBIO ZA 279 KM!

ŽENA ORGANIZOVALA UBISTVO MUŽA: MALOLJETNIK PRIZNAO DA JE DEJANA UBIO ZA 279 KM!

Prema nezvaničnim informacijama, upravo je taj tinejdžer bio ključan za otkrivanje ubistva Dejana, jer je, kako se saznaje, u izlasku ispričao društvu šta je uradio.

  • Savjest je čudo. On je poslije tri mjeseca od zločina, tokom izlaska ispričao šta je uradio. Tada je jedna osoba koja je bila tu prijavila policiji. Od tog trenutka policija je krenula da istražuje i došla do šokantnog saznanja – kaže izvor Blica upoznat sa slučajem.

Maloljetnik je i u tužilaštvu potvrdio priču i detaljno opisao zločin.

  • On je bio hladan tokom saslušanja. Rekao je da ga je baš briga jer je on dobio pare. Rekao je da je za ubistvo zaradio 100 eura i 5000 dinara!? – dodaje izvor upoznat sa istragom.

Ljubavnik osumnjičene crne udovice, Slađane Paunović, u tužilaštvu je delimično priznao zločin. Kako se saznaje, on je pokušao da odbrani osumnjičenu i nije direktno ukazao na to da ga je ona unajmila.

Ona je umiješanost u ubistvo supruga negirala, a u narednim danima, biće obavljene brojne analize kako bi se prikupili dokazi o njenoj ulozi u zločinu.

Za četvrtak je zakazana ekshumacija i obdukcija tijela ubijenog Dejana koja će otkriti koje povrede su bile kobne za njega.

ŽENA ORGANIZOVALA UBISTVO MUŽA: MALOLJETNIK PRIZNAO DA JE DEJANA UBIO ZA 279 KM!

Podsjetimo, S. M. i sedamnaestogodišnjak se sumnjiče da su 5. augusta po prethodnom dogovoru sa Slađanom, koja je pružala informacije o kretanju svog supruga na lokalnom putu sačekali Dejana, prišli mu i udarili ga više puta drvenom motkom i bejzbol palicom koje je obezbijedila upravo supruga nesretnog muškarca, nakon čega je od zadobijenih povreda preminuo.

  • Pomogli smo Slađani i djeci finansijski kada smo čuli da je Dejan nastradao, potpuno smo sada zatečeni ovom situacijom. Tuga je velika za djecu – pričaju prijatelji.

Osumnjičeni će nakon isteka zadržavanja od 48 sati, biti privedeni tužiocu dok je sedamnaestogodišnjaku određen pritvor.

NARUČILA UBISTVO MUŽA, PA GLUMILA UCVILJENU UDOVICU

Podsjetimo, Dejan Paunović (33) iz Majdanpeka (Srbija) stradao je 5. augusta, kada je pronađen u zapaljenom automobilu pored puta.

U petak je otkrivena pozadina – njegova supruga Slađana (28) je organizovala muškarca S. M. (25) i maloljetnika (17) da tog jutra ubiju Dejana i pokušaju da prikriju zločin da sve izgleda kao saobraćajna nesreća!

Tog 5. augusta oko 5.30 sati ujutru pored puta je zatečen automobil, koji je u potpunosti izgorio. Sve se dogodilo u mjestu Klokočevac, nedaleko od Dejanove kuće.

ŽENA ORGANIZOVALA UBISTVO MUŽA: MALOLJETNIK PRIZNAO DA JE DEJANA UBIO ZA 279 KM!

Vatrogasci su za volanom zatekli ugljenisano tijelo muškarca. Tada se pretpostavljalo da je vozio neispravan automobil, da je sletio sa puta, prevrnuo se i zapalio.

Tri mjeseca od nesreće otkrivena je mračna istina – Dejan je ubijen, a uhapšeni su S. M. (25), maloljetnik (17) i supruga Slađana, koja je naručila ovo ubistvo.

PORODICA OD POČETKA SUMNJALA

Dejanov brat od tetke istakao je ranije da mu je odmah bilo sumnjivo kako mu se zapalio auto tokom vožnje.

  • Jednostavno mi je bilo čudno sve to. Nisam mogao da povjerujem da se to desilo i da niko nije reagovao. Bilo mi je sumnjivo. Dejan je bio bistar, sposoban. Viđali smo se svaki dan na poslu – rekao je neutješni brat.

Dodao je i da je Dejana vidio dan prije nego što je mučki ubijen, te da mu nije djelovao kao da ima problem u kući.

  • Sreli smo se u selu, kupovao je hranu za posao kao i svakog drugog dana. Pitao sam ga kako je, na šta mi je on odgovorio da je “sve ok”. Bio je veseo, ništa u njegovom ponašanju nije mi ukazalo da ima neki problem – izjavio je brat.

(E.F. / Blic)

The post ŽENA ORGANIZOVALA UBISTVO MUŽA: MALOLJETNIK PRIZNAO DA JE DEJANA UBIO ZA 279 KM! first appeared on Hayat.ba.

hayat.ba

DRUGI UPRAVO ČITAJU

Možda vas zanima