ŽENA(73) ZAJEDNO SA KĆERKAMA UBILA DJEVERA ZBOG SPRATA KUĆE

ŽENA(73) ZAJEDNO SA KĆERKAMA UBILA DJEVERA ZBOG SPRATA KUĆE

Kako se navodi u saopštenju Višeg javnog tužilaštva u Smederevu, dana 23.05.2023. godine, na tavanskom prostoru kuće, došlo je do fizičkog sukoba između oštećenog i saokrivljenih u kom su okrivljene oštećenom zadale više udaraca pesnicama, šakama i laktom u predjelu glave i tijela, da bi na kraju usljed snažnog i dugotrajnog stezanja vrata došlo do zatvaranja disajnih puteva oštećenog zbog kog nasilnog mehaničkog udušenja je nastupila smrt sada pokojnog V.I..

  • Navedenom optužnicom okrivljenima se stavlja na teret da su na napred opisan način izvršile krivično djelo ubistvo u saizvršilaštvu – dodaje se u saopštenju.

Okrivljene se nalaze se u pritvoru počev od 23.05.2023. godine, a prijedlog ovog tužilaštva je da se isti produži, jer način izvršenja krivičnog djela kao i težina posljedice krivičnog djela dovele su do uznemirenja javnosti koje može ugroziti nesmetano i pravično vođenje krivičnog postupka.

Kako je Kurir ranije pisao, ubijeni V. I. bio je djever i stric uhapšenih žena. Prema riječima komšija iz ulice, u kojoj je ova porodica živela, problem je nastao oko podjele imovine zbog čega su se rođaci i ranije svađali.

  • U dvorištu je kuća, koja je dvojna, odnosno ima dva ulaza. Jedna polovina pripada jednom bratu, suprugu od uhapšene žene, a druga polovina ubijenom V. I. Znači, koliko mi znamo, svako ima svoj dio – pričaju komšije i dodaju:
  • Ubijeni čovjek je inače godinama živio u inostranstvu i nedavno se vratio tu u svoj dio kuće, a njegova snaha živi u drugom dijelu.

Komšije su ispričale da pretpostavljaju da je problem nastao kada se V. I. vratio u Smederevo iz inostranstva.

(Kurir)

The post ŽENA(73) ZAJEDNO SA KĆERKAMA UBILA DJEVERA ZBOG SPRATA KUĆE first appeared on Hayat.ba.

hayat.ba

DRUGI UPRAVO ČITAJU

Možda vas zanima