Žizel Bundšen otkrila dio svoje zdrave rutine: ‘Priroda je moj najbolji velnes tretman’

Žizel Bundšen je podijelila svoj vrhunski savjet o zdravlju, a tiče se sastavnog i neizbježnog dijela njene rutine, odnosno njenog života.

I ne, nisu u pitanju smutiji ili teretana. Manekenka je otkrila da joj samo boravak na otvorenom daje veliki podsticaj energije i popravlja raspoloženje.

“Neko je jednom upitao: ‘Koji je tvoj najbolji velnes tretman?’, a ja sam odgovorila: ‘Priroda je moj najbolji velnes tretman’, otkrila je Žizel.

“Samo da osjetim sunce, kupam se u okeanu, trčim po pijesku i osjećam travu pod nogama. Boravak u prirodi sam po sebi vam daje energiju. Jednostavno se osjećaš dobro – govorila je za “People”.

Žizel je takođe rekla da voli da živi u Majamiju na Floridi, gde se preselila 2020. godine, zbog sunčanog vremena.

Žizel je zagovornica dobrog ophođenja prema planeti Zemlji

“Volim sunce. Gdje god je sunce, uvek se tamo osjećam najsrećnije. Sunce samo čini da se osjećate dobro. Ljudi kažu: ‘Oh, tako je vruće’ ali ja kažem: ‘Volim to. Volim vrućinu’.

Žizel je oduvijek govorila o svojoj ljubavi i poštovanju prema zemlji, a na Svetski dan zaštite životne sredine u junu, pohvalila je majku prirodu kao “našu najveću učiteljicu”.

Odajući počast ljepoti prirodnog svijeta, napisala je na Instagramu: “Pokazuje nam da je sve međusobno povezano i međuzavisno. Njena moć dolazi iz njene raznolikosti i od nje zavisi njen opstanak. Baš kao i kod ljudi, naše razlike su naša snaga i postajemo jači kada radimo zajedno. Priroda ne sudi i ne dijeli. Ona njeguje. Ona nas podsjeća da je svaki oblik života svet, važan i da ima svoju posebnu ulogu u stvaranju ravnoteže, tako da cijeli život može da cvjeta. Priroda ima odgovore, a posmatrajući je i odražavajući njen primjer, svi možemo napredovati. Ovo je naš dom, a naši izbori kreiraju našu budućnost”.

(Žene.ba)

Žizel Bundšen otkrila dio svoje zdrave rutine: ‘Priroda je moj najbolji velnes tretman’ Žene.ba.

zene.ba

DRUGI UPRAVO ČITAJU

Možda vas zanima