Kako je Dara Bubamara upoznala muža: Nisam neka ljepotica, ali sam bila fatalna za muškarce

O svojoj ljubavnoj priči koja djeluje nestvarno popularna pjevačica Dara Bubamara je jednom prilikom govorila prisjećajući se kako je sve počelo sa sada bivšim suprugom Milanom s kojim ima i sina.

U jeku svog uspjeha i traženosti, ona odlazi u Pariz, grad ljubavi da nastupa u jednom klubu i tada njen život mijenja tok, bila je to jedna od onih fatalnih ljubavi na prvi pogled.

– Te 2007. dobila sam poziv da pjevam u Parizu u klubu, ja sam otišla, čak mi se nešto nije išlo, kad sam sletila, vozač me vozi i kaže: „Sad mora da svratite do restorana tamo vas čeka vlasnik da ručate“. Ja sam ušla u restoran i vidim tipa, znaš ono, ljubav na prvi pogled, neka energija, nešto nenormalno. Pogledam i kažem: „Ma ne, ovo je garant neki Grk ili Turčin, on nije naš“, on kaže: „Izvoli“, ustane i podigne mi stolicu, izgled Balkanca a ponašanje dečka finog, kulturnog Francuza. Bila sam oduševljena, ali tad sam bila u vezi – ispričala je pjevačica.

Za boravak u Francuskoj je vežu najljepše uspomene, oduvijek je bila atraktivna, kako i sama kaže fatalna za muški rod, ali svi događaju koji su uslijedili tada u Parizu bili su presudni da njeno srce bude osvojeno.

–Provela sam se u Parizu kao niko, bila sam na Ajfelovom tornju u 2 ujutru, sami ručali, neke stvari koje do tad nisam doživjela. Ludilo zaljubljena. Moram da budem iskrena, ja uvijek kažem za sebe, ja nisam neka ljepotica, visoka, manekenka ali sam bila fatalna za muškarce i svi su me obožavali. Ali tad je Milan mene kulirao, bio je fin prema meni ali ništa nije pokazivao. Sad da li je meni proradila sujeta ili ne znam. Na kraju se ispostavilo da je želio mene za nešto ozbiljno, da me upoznao i da nije htio sa mnom flert i avanturu – otkrila je Dara.

Kako je tada bila zauzeta, veza s Milanom nije bila moguća, ali nošena instinktom ona poduzima prve korake, otvara srce i izjavljuje ljubav.

Ali ja sam tada imala vezu od koje nisam mogla da izađem, da se riješim. Ja sam njemu poslala poruku kad sam odlazila poslije ludilo provoda, koncert fenomenalan, u diskoteci, restorani, ručkovi, ja koja nikad nisam nikom prva poslala poruku, uvijek sam voljela da se oko mene bore, pošaljem mu poruku „Ne znam šta je ovo, da li je ovo strast, da li je ovo ljubav, ali ja sam odlijepila“, on meni ništa nije odgovorio. Ja sam poludjela i rekla „Bićeš moj“. Onda je prošlo pola godine, on me je stalno zvao, i onda kada su po novinama krenuli natpisi da sam se razišla, kraj veze. Tad počinje zvanje i tako smo se baš dugo družili, onda je došao na moj rođendan.

pressmediabih.com

DRUGI UPRAVO ČITAJU

Možda vas zanima