back to top

Lenovo XT83II Air – bežične slušalice vrhunske cijene

Dobro nam je poznat webshop TomTop, koji vam donosi jedinstvenu priliku za kupnju Lenovo bluetooth slušalica (XT83II Air) po super cijeni od 15,69 $, uz besplatnu dostavu (free shipping).

Redmi Soundbar MDZ-34-DA za 48 dolara!

Predstavljamo vam Lenovo XT83II Air Conduction Wireless Earphone Ear Clip, vrhunskog suputnika za vaše audio potrebe. Sa svojim elegantnim dizajnom i naprednim značajkama, ove Bluetooth slušalice savršene su za one koji žude za visokom razlučivošću zvuka i besprijekornim povezivanjem.

Značajke:

Tehnologija provođenja zraka: Ove slušalice pružaju jedinstveno iskustvo slušanja putem vibracija koje se prenose u štipaljci za uho. Ovaj inovativni dizajn omogućuje prirodnije i impresivnije audio iskustvo, čineći vas središtem akcije. Zaboravite na tradicionalne slušalice koje blokiraju vanjske zvukove, jer Lenovo XT83II omogućuje da ostanete svjesni svoje okoline dok uživate u svojim omiljenim melodijama.

Tehnologija smanjenja buke: Ove slušalice osiguravaju kristalno čiste pozive i nesmetanu reprodukciju glazbe. Bilo da se nalazite na prepunom mjestu ili u bučnom okruženju, Lenovo XT83II filtrira neželjenu pozadinsku buku, omogućujući vam da se usredotočite na ono što je najvažnije – vaše razgovore ili glazbu.

BFISPORT EB20-2F – električni bicikl malih dimenzija i velikog dometa

HiFi stereo zvuk: Kvaliteta zvuka ovih slušalica je neusporediva. Uronite u bogat, detaljan zvuk koji oživljava vaše omiljene pjesme.

Vodootporan dizajn: Ove slušalice su vodootporne, što ih čini savršenim izborom za vježbanje, aktivnosti na otvorenom ili čak za kišne dane.

Ne morate više brinuti o tome da će znoj ili voda oštetiti slušalicu. Ponesite je sa sobom kamo god idete i uživajte u omiljenoj glazbi bez ikakvih ograničenja.

DM50 je atraktivan pametni sat dobrih karakteristika za 32 USD

Izdržljive i prenosive: Štipaljka za uho osigurava sigurno pristajanje, omogućujući vam slobodno kretanje bez straha da će slušalica pasti. Njen lagani dizajn čini je ugodnom za dugotrajno nošenje, omogućujući vam da uživate u glazbi ili razgovorima bez ikakve nelagode.

Jednostavna kontrola: Možete lako prilagoditi glasnoću, preskočiti pjesme ili odgovoriti na pozive samo jednim dodirom gumba.

Besprijekorna Bluetooth povezivost: Bluetooth povezivost osigurava stabilnu i besprijekornu vezu s vašim uređajima, omogućujući vam bežično uživanje u glazbi bez ikakvih problema.

NAVEE N65 – električni romobil od 500W po odličnoj cijeni

Ukratko, Lenovo XT83II Air Conduction Wireless Earphone Ear Clip je savršen izbor za one koji traže visoku razlučivost zvuka, smanjenje buke i praktičnost.

Njegova tehnologija provođenja zraka, mogućnosti smanjenja buke i vodootporan dizajn izdvajaju ga od ostalih Bluetooth slušalica na tržištu.

  • Lenovo XT83II možete kupiti za samo 14.59 eura na ovom linku

itportal.ba

DRUGI UPRAVO ČITAJU

Možda vas zanima