back to top

Mjesec u Jarcu donosi karmičke promjene, a 3 znaka čekaju žestoki udarci sudbine

Mjesec u Jarcu donosi karmičke promjene, a 3 znaka čekaju žestoki udarci sudbine

Mjesec, planet koji simbolizira naše osjećaje, 8. veljače ulazi u znak Jarca i povoljno će djelovati na Jarčeve, Bikove i Djevice.

Mjesec u Jarcu je astrološki period koji se odnosi na vrijeme kada Mjesec prolazi kroz znak Jarca. Ovo je vrijeme kada se karakteristike Jarca mogu pojaviti u emocionalnom i intuitivnom iskustvu ljudi.

Dok je Mjesec bio u Strijelcu, bili smo i fizički i duhovno nemirni… i optimistični.

Budući da se nalazi u ozbiljnom Jarcu, većina će biti suzdržana, ozbiljna i vrlo oprezna. Mnogi će potisnuti svoje osjećaje. Da, Mjesecu je tu teško pokazati osjećaje…a i nama.

Međutim, ti potisnuti osjećaji mogu se izraziti kroz humor, vrlo specifičan humor. Osjećaji pod utjecajem ove energije su suzdržani, pomalo škrti. Neki će se povući jer se neće htjeti eksponirati, mnogi mogu biti ranjivi. Ali isto tako odgovoran kao i sam Saturn, vladar Jarca. Nešto realniji pogled na život, mnogi će raditi planove, neki dugoročnije planove na realnim osnovama. Ambicija mnogima neće biti strana.

Međutim, za neke druge ova energija može imati suprotan učinak i neki od vas mogu osjetiti tugu i melankoliju…

Mjesec u Jarcu….dužnost zove. Također ćemo biti svjesni vremenskih ograničenja. Mnogi će shvatiti koliko je malo, malo za sve što treba učiniti. Ova energija također voli planirati unaprijed. Tu je i želja za uspjehom, dugoročnim poslovima i aktivnostima. A tko se snađe, blago mu je. Karijera u prvom planu….produktivnost. A prošlost je sadašnja, negdje tišti. Također je moguće da su sada aktualne neke prepreke od ranije. A za sve to potrebna je disciplina, strpljenje, što ova energija srećom daje….

Možda ste štedljiviji nego inače, mnogi postaju svjesni da je štednja dobra stvar, samo da se ima na čemu štedjeti. Imat ćemo više energije da shvatimo što ima trajnu vrijednost. Ambicije postaju realnije, a planovi, posebice oni vezani uz karijeru i poslove kojima se bavimo. Vrijeme je da stavimo prst na čelo i razmislimo dugoročno i gdje je dobro potrošiti vrijeme, energiju, ambicije, što je vrijedno pažnje i što može donijeti prave rezultate!

Drugim riječima, ovo je dobro vrijeme da preuzmete kontrolu u nekim segmentima života, prije svega u karijeri, ali i gdje se nalazi vaša kuća Jarca kroz koju tranzitira Mjesec….

Za neke je ovo vrijeme da pogledaju stvarnosti u oči, pa je moguće da neki osjećaju nekakva ograničenja, kočnice, tugu…

Mnogi mogu biti loše raspoloženi iz nekog razloga, čak i ako za to nema opipljivog razloga….

Ovo je vrijeme pesimizma. Reagiramo suzdržano, teško se opuštamo, postajemo oprezni da ne bismo bili povrijeđeni. Sigurnije je razmišljati o karijeri i okrenuti se ambicijama, posebice prema materijalnim aspektima našeg života. Mjesec je ovdje ambiciozan, a mnogi su bili usmjereni na posao i karijeru.

Iako možemo biti usredotočeni na svoje ciljeve i obveze, Mjesec u Jarcu također može rezultirati emocionalnim zatvaranjem. Možemo se osjećati udaljeno ili rezervirano u našim emocionalnim izrazima, nastojeći kontrolirati svoje osjećaje.

Tijekom ovog razdoblja možemo osjetiti jaču potrebu za priznanjem i poštovanjem drugih. Mogući su osjećaji frustracije ako naš trud i rad nisu prepoznati ili cijenjeni onako kako bismo željeli.

Emocije pod utjecajem Mjeseca u Jarcu često se izražavaju na praktičan i racionalan način. Možda smo skloni analizirati svoje osjećaje i tražiti praktična rješenja za emocionalne izazove.

Ove karakteristike Mjeseca u Jarcu mogu utjecati na način na koji percipiramo i obrađujemo svoja emocionalna iskustva u ovom razdoblju.

Izvor: Najženstveniji

Mračno razdoblje za Ovnove, Rakove i Jarce do kraja tjedna, stvari neće ići u željenom smjeru


luftika.rs

DRUGI UPRAVO ČITAJU

Možda vas zanima