back to top

Nadogradnja za niz Garmin pametnih satova objavljena

Samsung Galaxy S24 Ultra: Revolucija kamere i tehnoloških inovacija / pogled na modul kamere

Garmin, globalni lider u proizvodnji pametnih satova, nedavno je izdao svoje treće stabilno ažuriranje za serije Fenix 7, Epix 2, Enduro 2, Quatix 7 i Marq 2 u prosincu.

Garmin D2 Mach 1 Pro u prodaji – pametni sat za pilote

Nadogradnja za niz Garmin pametnih satova objavljena

Ovo ažuriranje, označeno kao v15.77, predstavlja važan korak unaprijed u poboljšanju performansi i ispravljanju određenih problema koji su utjecali na korisničko iskustvo.

Iznenađujuće, Garmin je ovaj put odlučio preskočiti javni beta program, direktno puštajući novo ažuriranje na tržište. Ovaj potez ukazuje na veliko povjerenje tvrtke u stabilnost i funkcionalnost ovog softverskog nadogradnje.

PlayStation 5 prodan u 50 milijuna primjeraka – time postao prodavaniji od Xbox-a

Novo izdanje donosi niz ispravki grešaka, posebno fokusiranih na unaprjeđenje performansi na Garminovim najnovijim modelima pametnih satova.

tekst1sl2 1tekst1sl2 1

Jedna od ključnih značajki ovog ažuriranja je rješavanje problema koji su se pojavljivali prilikom korištenja određenih karata, što bi uzrokovalo rušenje sustava na stranici karte.

Nadogradnja za niz Garmin pametnih satova objavljena

Nubia Z60 Ultra – do detalja rastavljena

Iako Garmin nije precizirao što točno podrazumijeva pod “određene karte”, ova ispravka bit će dobrodošla svim korisnicima koji su se suočavali s ovim problemom. Sada će korisnici moći neometano koristiti kartografske funkcije bez straha od neočekivanih prekida.


nn 5

Još jedna važna ispravka koja dolazi s v15.77 odnosi se na prikazivanje udaljenosti skijanja i daskanja u odjeljku ‘Sve statistike’. Prethodno, postojala je greška koja je sprječavala točno bilježenje udaljenosti za ove aktivnosti, što je posebno važno za ljubitelje zimskih sportova.

Renault 5 E-Tech Electric premijeru ima u Ženevi 2024. godine

Sada će korisnici moći pratiti svoje sportske aktivnosti s većom preciznošću i dobiti detaljne statistike o svojim performansama na stazi.

 

Interesantno je napomenuti da, iako je ovo treće stabilno ažuriranje u prosincu, Garmin nije predstavio značajne promjene u odnosu na prethodne verzije v15.76 i v15.74.

YouTube Premium: Više nije moguće dijeliti obiteljski paket

To ukazuje na to da tvrtka kontinuirano radi na finim podešavanjima i ispravcima, čime osigurava dosljednost u radu svojih uređaja.

Oni koji su već sudjelovali u Garminovom javnom beta programu vjerojatno su primijetili da novo ažuriranje nije bilo dostupno putem tog kanala.

Apple povlači Watch 9 i Ultra 2 čak i s online prodaje

Iako tvrtka nije dala detaljno objašnjenje ovog poteza, članovi javne beta verzije i dalje imaju pristup v15.77 i mogu ga instalirati bez napuštanja programa. To potvrđuje fleksibilnost i pažljivo praćenje povratnih informacija koje Garmin prima od svoje aktivne zajednice korisnika.

Da biste instalirali ovo ažuriranje ručno, korisnici trebaju pratiti jednostavne korake. Idite na Izbornik, odaberite opciju Sustav, zatim Ažuriranje softvera, i na kraju dodirnite ‘Provjeri ažuriranja’.

Google Play omogućuje deinstaliranje aplikacija na daljinu

Ovaj postupak omogućuje korisnicima da provjere dostupnost najnovijeg ažuriranja i instaliraju ga odmah kako bi iskoristili poboljšane performanse i ispravke.

Unatoč ovim pozitivnim promjenama, Garmin nije još uvijek objavio postotak korisnika koji su primili ovo ažuriranje. Iako tvrtka redovito prati uspješnost uvođenja svojih ažuriranja, točan postotak još nije potvrđen u ovom trenutku.

YouTube predstavio Playables za Premium korisnike

Garminov najnoviji potez u objavljivanju ažuriranja v15.77 za serije Fenix 7, Epix 2, Enduro 2, Quatix 7 i Marq 2 ukazuje na posvećenost tvrtke poboljšanju korisničkog iskustva i rješavanju problema koji se pojavljuju u stvarnom radu uređaja.

S obzirom na brzinu kojom tehnologija napreduje, korisnici mogu očekivati da će Garmin i dalje pružati ažuriranja kako bi osigurao da njihovi pametni satovi ostanu relevantni i visoko performantni.

itportal.ba

DRUGI UPRAVO ČITAJU

Možda vas zanima