back to top

Nema promjena na čelu Teniskog saveza!

Kako je danas saopćio Teniski savez Srbije na izbornoj skupštini odlučeno je da dosadašnji predsjednik saveza i Upravnog odbora TSS-a Mirko Petrović dobije novi mandat.

Mirko Petrović, koji je na čelu organizacije od 2015. godine, dobio je novi četverogodišnji mandat predsjednika TSS-a. Za potpredsjednika TSS-a ponovno je izabran Goran Đoković, dok će Skupštinu s predsjedničke pozicije nastaviti voditi Milan Jerinkić.

Potpredsjednici Skupštine TSS su Milan Čonkić i Miloš Jakovljević. Predsjednik Nadzornog odbora ostaje Zoran Milivojević, a članovi Luka Vujović i Mališa Stojanović.

Novi Upravni odbor čine: Danilo Pantović, Milan Vučković, Miloš Dedić, Nikola Živković, Boban Gašić, Radoslav Baćević, Janko Tipsarević, Dragan Živaljević, Aleksandar Mojsejev, Ljubomir Grujić, Radoje Poleksić i Milovan Slavković.

– Zahvalan sam na ukazanom povjerenju, govorim u svoje i ime Gorana Đokovića. Možda smo predugo na ovim pozicijama, ali nastavit ćemo raditi na poboljšanju sustava Teniskog saveza Srbije i uspostavljanju stabilnog financiranja. istaknuo je Petrović.

www.sportskacentrala.com

DRUGI UPRAVO ČITAJU

Možda vas zanima