back to top

RODITELJI UZNEMIRENI, SLUČAJ ISTRAŽUJE POLICIJA: CRNI GOLF PRESREĆE DJECU U BANJOJ LUCI?

RODITELJI UZNEMIRENI, SLUČAJ ISTRAŽUJE POLICIJA: CRNI GOLF PRESREĆE DJECU U BANJOJ LUCI?

Poruka se pojavila u viber grupi roditelja.

– Pozdrav, možda nije tema grupe, ali želim samo da vam skrenem pažnju da posljednjih dana, konkretno po Budžaku 3 (Lazarevu) kruži neko u zatamnjenom “golfu” ko presreće djecu, poziva ih da uđu u auto, isputuje u kojoj ulici žive, nudi im novac– navodi se u poruci objavljenoj u viber grupi. Dodaje se kako su prijave podnesene policiji.

– Ko je iz ovog naselja, mogao je vidjeti da policija cirkuliše, vrši racije i da dežura policajac u školi. Pa eto budite na oprezu- napisano je u viber poruci.

U Policijskoj upravi Banja Luka su naveli da preduzimaju sve mjere i radnje u cilju utvrđivanja navoda iz prijave. – Nadležnoj policijskoj stanici, prijavljeno je da se nepoznato lice iz putničkog vozila “golf” koje se kretalo ulicom u naselju Lazarevo, obratilo maloljetnom licu, nudeći mu novac i vožnju, što je izazvalo strah i iznemirenost kod maloljetnog lica koje se udaljilo iz navedene ulice.

Policijski službenici PU Banja Luka, preduzimaju sve mjere i radnje u cilju utvrđivanja i provjere navoda navedene prijave- navela je portparol PU Banja Luka Milana Stojanović, prenosi Srpskainfo.

The post RODITELJI UZNEMIRENI, SLUČAJ ISTRAŽUJE POLICIJA: CRNI GOLF PRESREĆE DJECU U BANJOJ LUCI? first appeared on Hayat.ba.

hayat.ba

DRUGI UPRAVO ČITAJU

Možda vas zanima