back to top

Rolex i Realme sklapaju suradnju

Rolex, renomirani proizvođač luksuznih satova, korak je bliže ulasku na tržište pametnih telefona kroz inovativnu suradnju s tvrtkom Realme. Prvi teaseri slika i videozapisa otkrivaju planiranje Rolexove verzije Realme 12 Pro, pametnog telefona koji kombinira ekskluzivnost kože s prepoznatljivim akcentima zlatne boje. Ova neobična suradnja predstavlja spoj vrhunskog inženjeringa satova i napredne tehnologije pametnih telefona.

Poco X6 i X6 Pro – predstavljeni

Dizajn stražnje strane telefona, zaobljen s obje strane, ističe se tamnoplavom površinom koja oponaša izgled kože, obogaćena zlatnim detaljima.

Rolex i Realme sklapaju suradnju

Veliki okrugli modul kamere inspiriran je estetikom brojčanika ručnog sata Rolex Oyster Perpetual, kući tri kamere i prelazi u gradijent tamnoplave boje. Ovaj elegantan spoj tradicije i suvremenosti nagovješćuje da će Realme 12 Pro biti nešto posebno u svijetu pametnih telefona.

Realme 12 Pro i 12 Pro+ dobili TENAA certifikat

Ollivier Saveo, poznati dizajner luksuznih satova, izrazio je svoj doprinos kreiranju izgleda ovog vrhunskog pametnog telefona srednje klase. Njegovo iskustvo u svijetu luksuznih satova jasno se odražava u sofisticiranom i pažljivo oblikovanom izgledu Realme 12 Pro.

Rolex i Realme sklapaju suradnju

Na stražnjoj strani telefona, zaobljenom s obje strane, prepoznajemo tamnoplavu površinu koja simulira luksuznu kožu, upotpunjenu zlatnim detaljima.

Realme predstavio slogan “Make it real”

Centralni modul kamere, oblikovan poput brojčanika Rolex Oyster Perpetual sata, kući tri kamere i prelazi u elegantan gradijent tamnoplave boje. Savršeno uklopljeni detalji naglašavaju spoj elegancije i modernosti, čineći ovaj pametni telefon vizualno atraktivnim.


2 23

Realme je objavio teaser slike i video koji prikazuju ovu posebnu verziju Realme 12 Pro, razvijenu u suradnji s Rolexom. Datum lansiranja još uvijek nije službeno potvrđen, ali komplikacija datuma na satu na slici sugerira da bismo mogli očekivati službenu najavu 28. siječnja.

Huawei P70 serija bit će pokretana Kirin 9010 čipom

To je još jedan element koji podsjeća na tradiciju Rolexovih satova, gdje se pažljivo planirani datumi često koriste za lansiranje novih modela.


4

Iako se specifičnosti kamera još uvijek čuvaju u tajnosti, možemo primijetiti pravokutnu leću koja sugerira mogućnost ugradnje periskopske telefoto kamere.

Samsung Galaxy S24 serija: Razotkrivanje tehničkih čuda i inovacija

Oznaka na modulu kamere obećava impresivno zumiranje od 120x, iako će to vjerojatno biti postignuto kombinacijom optičkog i digitalnog zumiranja. To ukazuje na ozbiljan fokus na fotografiji i snimanju, čime se Realme 12 Pro izdvaja u srednjoj klasi pametnih telefona.

Xiaomi SU7 neće na globalno tržište

Ekran ovog pametnog telefona navodno će biti impresivan 6,7-inčni AMOLED zaslon s osvježavanjem od 120 Hz. Ovaj zaslon obećava živopisne boje, duboke crne i brzu odzivnost, čineći iskustvo gledanja sadržaja izuzetno ugodnim. Očekuje se da će Realme 12 Pro postaviti visoke standarde u kategoriji zaslona.

Honor MagicOS 8.0 predstavljen – lista kompatibilnih modela i vrijeme dolaska

Jedna od ključnih značajki Realme 12 Pro+ modela, koji će vjerojatno biti najviši u seriji, je trostruka kamera koja uključuje glavnu kameru od 64 MP, ultraširokokutnu kameru od 50 MP i telefoto kameru od 8 MP.

Casio predstavio G-SCHOCK RANGEMAN – sat za avanturiste

Ove kamere omogućuju snimanje visokokvalitetnih fotografija i videozapisa u različitim scenarijima, pružajući korisnicima svestranu paletu mogućnosti za kreativnost.

Samsung Galaxy S24 maske – evo što se nudi

Pogonjen Qualcomm Snapdragon 7s Gen 2 procesorom, Realme 12 Pro potvrđuje svoj status pametnog telefona srednje klase. Iako nije vodeći model, očekuje se da će Realme ponuditi opciju od impresivnih 16 GB RAM-a i 1 TB flash memorije, što znači da će korisnici imati dovoljno prostora za pohranu svojih podataka, aplikacija i multimedije.

Samsung predstavio Galaxy XCover7 i Galaxy Tab Active5: Savršen spoj izdržljivosti, kontinuiteta rada i produktivnosti za današnja poduzeća

Suradnja s Rolexom nije samo marketinški trik; ona označava susret dvaju svjetova – tradicije luksuznih satova i inovacija pametnih telefona. Ova neobična kombinacija obećava stvaranje pametnog telefona koji će zadovoljiti estetske i funkcionalne zahtjeve sofisticiranih korisnika.

Apple Vision Pro dostupan 02.02., prednarudžbe kreću 19.01.2024.

S Realme 12 Pro, ulazimo u novu eru gdje se luksuz i tehnologija stapaju kako bi stvorile jedinstveno iskustvo mobilne komunikacije. Kroz ovu suradnju, Realme ne samo da proširuje svoju prisutnost na tržištu, već i postavlja nove standarde za budućnost pametnih telefona. Očekujemo s nestrpljenjem da otkrijemo sve tajne i inovacije koje će ova suradnja donijeti na tržište pametnih telefona.

itportal.ba

DRUGI UPRAVO ČITAJU

Možda vas zanima