back to top

Samsung Galaxy S24+ – 3D renderi

Jučer smo bili svjedoci istaknutog prikaza Galaxy S24 serije telefona, a danas nastavljamo sa detaljnijim 3D prikazom Galaxy S24+ modela telefona.

Samsung Galaxy S24 Ultra: Novi vrhunski model s nizom nadogradnji

Kao što smo ranije najavili, Galaxy S24 serija telefona donosi pomalo “kockasti” dizajn, podsjećajući na trenutne modele iPhonea.


Samsung Galaxy S24+ - 3D renderi

AMD slučajno otkrio planove za Zen 5 i Zen 6 arhitekture

Renderi Galaxy S24+ modela daju nam uvid u dizajn uređaja iz različitih perspektiva. Očito je da će S24+ biti veća varijanta u odnosu na osnovni model, što je uobičajeno za “+” inačice Samsungovih uređaja.

3D prikaz nadolazećeg Galaxy S24+ modela !

Također, kao i osnovni model, i S24+ ima ravne rubove, što je trenutno popularan dizajnerski trend.

Qualcomm uvelike na AR/VR tržištu – predstavljeni Snapdragon XR2 Gen 2 i AR1 Gen 1

Prema dostupnim informacijama, dimenzije Galaxy S24+ modela bit će 158,5 x 75,9 x 7,75 mm. Ovo je u skladu s prethodno procurjelim informacijama i ukazuje na to da će S24+ biti nešto viši, uži i deblji u usporedbi s prethodnom verzijom.

Ove promjene u dimenzijama mogu ukazivati na unaprijeđene značajke i performanse uređaja.

Samsung Galaxy S24 serija pokazuje ponosno dimenzije


Samsung Galaxy S24+ - 3D renderi

Zaslon Galaxy S24+ modela bit će ravne forme i veličine 6,7 inča. Očekuje se da će imati centralno poravnati otvor za selfie kameru, dok će stražnji dio uređaja sadržavati tri kamere, što je standard za većinu modernih pametnih telefona visoke klase.


2 2
3D prikaz nadolazećeg Galaxy S24+ modela !

Također se pretpostavlja prisutnost UWB (Ultra Wideband) ili 5G (ili čak oboje) izreza za antenu na desnoj strani okvira ispod gumba za napajanje, što će omogućiti bržu i pouzdaniju bežičnu komunikaciju.

Samsung Galaxy S23 FE dolazi 04.10.2023.

Prema nagađanjima, serija Galaxy S24 trebala bi biti službeno predstavljena 18. siječnja, s očekivanim datumom dostupnosti do kraja istog mjeseca.


3 2
3D prikaz nadolazećeg Galaxy S24+ modela !

Što se tiče razlika između Galaxy S24 i S24+ modela, one će uglavnom biti vezane uz veličinu ekrana. Tehničke specifikacije i značajke bit će slične ili identične, pružajući korisnicima široki raspon mogućnosti i opcija koje će odgovarati njihovim potrebama i željama.

Vidi još i…

tekst2naslovna 2

Ima li bolje gaming mašine od Samsung Galaxy Z Fold5?

Zaključno, Galaxy S24 serija donosi inovativan dizajn i visoku tehnološku izvedbu. S nestrpljenjem očekujemo službenu objavu i početak dostupnosti ove iznimne serije pametnih telefona koja će sigurno privući pozornost ljubitelja tehnologije širom svijeta. Uz izvrsne značajke i atraktivan dizajn, ova serija telefona ima potencijal postati izuzetno popularna na tržištu mobilnih uređaja.


4 1
3D prikaz nadolazećeg Galaxy S24+ modela !

Iako smo još poprilično daleko od samog Galaxy Unpacked događaja gdje će Galaxy S24 serija doći na tržište, odnosno ugledati svjetlo dana. Zanimljivo nam je pratiti ove glasine i prikaze rendera.

Samsung Galaxy A55 – značajke i poneki detalj

Jer nam pomaže da shvatimo kakvi nas to modeli telefona očekuju, posebice sada kada je čitavo tržište (možemo slobodno reći) dostignulo svoj neki vrhunac.

Android 14 – vrijedi li čekanja

I kada jednostavno nije lako više ponuditi (izmisliti) nešto novo, da kupci (korisnici) dobiju onaj “wow” efekt. Ali i nadalje ćemo nastaviti pratiti ove glasine i sve njih dovesti pred vas, stoga svakako ostanite i dalje uz nas.

itportal.ba

DRUGI UPRAVO ČITAJU

Možda vas zanima