back to top

Samsung Galaxy S24 ljepotani ponovno poziraju [specifikacije]

Samsung će 17. siječnja predstaviti novu Galaxy S24 seriju telefona. Unatoč nastojanjima zadržavanja tajnovitosti, brojne informacije su već procurile u javnost, dajući nam uvid u ono što možemo očekivati. Već smo vidjeli “službene” rendere, dok sada ponovno imamo prilike vidjeti ponovno Galaxy S24 modele uz specifikacije za sva tri modela.

Samsung One UI 6.1 donosi “Battery Protection” koju već sad možete isprobati

Posljednje curenje informacija dolazi od korisnika po imenu Arsene Lupin, koji je podijelio renderirane slike tri noviteta, pružajući nam najjasniji pogled na dizajn telefona do sada.

Samsung Galaxy S24 ljepotani ponovno poziraju [specifikacije]

Samsung Galaxy S24 Ultra:

Na prvi pogled, renderi otkrivaju da će Galaxy S24 Trio zadržati prepoznatljivu estetiku svojih prethodnika, s istim otiskom i općim dizajnom. Međutim, ključne inovacije nalaze se ispod površine.

Samsung Galaxy S24 serija – dostupne Europske cijene

Novi modeli će biti opremljeni najnovijim čipsetovima, koji ne samo da omogućuju napredne umjetničke značajke, već i poboljšanu obradu slike. Ovo obećava korisnicima iskustvo vrhunske performanse i preciznosti u svakodnevnim zadacima.

 

Specifikacije Samsung Galaxy S24 Samsung Galaxy S24+ Samsung Galaxy S24 Ultra
Zaslon 6.2″ FullHD+ 120Hz zaslon 6.7″ QHD+ 120Hz zaslon 6.8″ QHD+ 120Hz zaslon
Procesor Exynos 2400 (Globalno),
Snapdragon 8 Gen 3 (Amerika, Kanada)
Exynos 2400 (Globalno),
Snapdragon 8 Gen 3 (Amerika, Kanada)
Snapdragon 8 Gen 3
Stražnje Kamere
50MP glavna, 12MP ultraširoka, 10MP telefoto (3x optički zoom) 50MP glavna, 12MP ultraširoka, 10MP telefoto (3x optički zoom) 200MP glavna, 12MP ultraširoka, 10MP telefoto (3x optički zoom), 50MP telefoto (5x optički zoom)
Selfie Kamera
12MP 12MP 12MP
RAM 8GB 12GB 12GB
Interna memorija
128/256/512GB 256/512GB 256GB/512GB/1TB
Povezivanje Bluetooth 5.3, Wi-Fi 6E Bluetooth 5.3, Wi-Fi 7 Bluetooth 5.3, Wi-Fi 7, UWB
Baterija 4,000 mAh s Super brzim punjenjem 4,900 mAh s Super brzim punjenjem 2.0 5,000 mAh s Super brzim punjenjem 2.0, Brzim bežičnim punjenjem 2.0/Wireless PowerShare
Boja Oniks crna, mramorno siva, kobaltno ljubičasta, jantarno žuta Oniks crna, mramorno siva, kobaltno ljubičasta, jantarno žuta Titanium crna, Titanium siva, Titanium ljubičasta, Titanium žuta

 

Jedna od najznačajnijih nadogradnji u specifikacijama odnosi se na parne komore. Galaxy S24 Trio dolazi s većim parnim komorama koje imaju ključnu ulogu u poboljšanju hlađenja uređaja.

Samsung Galaxy S24 Plus:

Samsung Galaxy S24 ljepotani ponovno poziraju [specifikacije]

Ova nadogradnja će rezultirati boljim održavanjem performansi tijekom intenzivnih zadataka, poput igranja igara ili obrade zahtjevnih aplikacija. Ovo je korak naprijed u pružanju korisnicima dugotrajnog i pouzdanog iskustva bez značajnog gubitka performansi.

Službeni renderi Samsung Galaxy S24 serije navodno procurjeli unaprijed iz Kolumbije

Što se tiče boja, curenja informacija sugeriraju da će Galaxy S24 Trio biti dostupan u raznolikom spektru boja, omogućavajući korisnicima da pronađu svoj osobni stil. Paleta boja će vjerojatno uključivati klasične opcije poput crne i bijele, ali se očekuje i nekoliko hrabrijih izbora kako bi se zadovoljile različite preferencije potrošača.

Samsung Galaxy S24:

Cijene za europsko tržište također su procurele, pružajući nam uvid u financijski aspekt ovih inovacija. Dok se točne cifre mogu razlikovati ovisno o modelu i konfiguraciji, očekuje se da će Samsung zadržati konkurentne cijene kako bi privukao širok raspon korisnika. To je posebno značajno s obzirom na sve veći izbor pametnih telefona na tržištu.

Samsung Galaxy S24 Ultra – duh “Galaxy Note” vremena i dalje je tu

Jedna od ključnih prednosti Galaxy S24 Trija, kako sugeriraju curenja informacija, bit će unaprijeđene AI značajke. Samsung radi na implementaciji umjetne inteligencije kako bi poboljšao korisničko iskustvo, pružajući personalizirane preporuke, optimizirajući performanse baterije i unaprijeđujući funkcionalnost kamere.

Očekuje se da će ove AI inovacije postaviti Galaxy S24 Trio kao jedan od vodećih pametnih telefona na tržištu kada je u pitanju tehnološka inteligencija.

Samsung Galaxy S24 serija – službeni renderi “slučajno” pred nama

Sve ove nadogradnje čine Galaxy S24 Trio značajnim igračem na tržištu pametnih telefona, nudeći korisnicima kombinaciju estetike, performansi i inovacija. S obzirom na brzinu tehnološkog napretka, korisnici mogu očekivati da će ovaj telefon postaviti nova mjerila u industriji mobilnih uređaja.


1 48

No, kao i kod svakog predstavljanja novog uređaja, ostaje vidjeti kako će se Galaxy S24 Trio nositi s konkurencijom. S obzirom na dinamičnost tržišta pametnih telefona, brza prilagodba novim trendovima i potrebama korisnika ključni su faktori uspjeha.

Samsung Phone dostupan za Windows okruženje

Samsung Galaxy S24 modeli  najavljuju se kao impresivan tehnološki doseg s nizom poboljšanja u specifikacijama, dizajnu i funkcionalnostima. S obzirom na očekivanja koja su već postavljena, ostaje nam da vidimo kako će se ovaj trio pametnih telefona uklopiti u dinamično tržište mobilne tehnologije.

itportal.ba

DRUGI UPRAVO ČITAJU

Možda vas zanima