back to top

Xiaomi 13T Pro dobio HyperOS na Europskom tlu

Xiaomi je nedavno najavio kraj ere MIUI-a, predstavivši HyperOS kao nasljednika svoje popularne korisničke ljuske na Androidu. Ovaj korak je označen kao značajna promjena u strategiji tvrtke, a HyperOS će uskoro biti dostupan na brojnim Xiaomi, Redmi i Poco uređajima. Kako pišem GSMArena, prvo ažuriranje s HyperOS-om već je dostupno na modelu Xiaomi 13T Pro u Europi, donoseći snažne promjene i poboljšanja.

Samsung Galaxy Z Flip / Fold 6 donose novu Ironflex tehnologiju

Korisnici koji posjeduju Xiaomi 13T Pro sada mogu preuzeti ažuriranje, koje dolazi bežično i zauzima 5,8 GB prostora. Važno je provjeriti ima li uređaj dovoljno slobodnog prostora prije nego krenete s instalacijom.

Xiaomi 13T Pro dobio HyperOS na Europskom tlu
HyperOS stigao na Europski model Xiaomi 13T Pro telefona!

Nakon uspješne instalacije, korisnici će biti nadograđeni na HyperOS verziju 1.0.3.0.UMLEUXM, temeljenu na Androidu 14, zajedno s sigurnosnom zakrpom od 1. prosinca 2023.

iPhone 16 Pro (Max) – pred nama svom svojom ljepotom

Iako je HyperOS doživio nekoliko promjena u odnosu na prethodnu MIUI verziju, primjećuje se da nije riječ o temeljnoj transformaciji. Iako je dnevnik promjena opsežan, s nekoliko novih značajki i poboljšanja, korisnici ne bi trebali očekivati revolucionarnu promjenu. HyperOS se čini kao evolucija MIUI-a, sa sličnim izgledom, ali s dodatkom nekoliko novih funkcionalnosti.


2 10
HyperOS stigao na Europski model Xiaomi 13T Pro telefona!

Očito je da je rebranding HyperOS-a više marketinški potez nego stvarna promjena u funkcionalnosti. Naziv HyperOS zvuči moderno i inovativno, a Xiaomi vjerojatno očekuje da će to privući korisnike. Međutim, vrijeme će pokazati kako će se HyperOS razvijati kroz buduća izdanja i jesu li najavljene promjene samo početak.

Huawei P70 donosi 1″ senzor ultraširoke kamere

Jedna od značajki koje su primjetne odmah je prilagodljivost zaključanog zaslona, koji sada dolazi s više efekata i izgleda. Također su osvježene neke ikone na početnom zaslonu, pružajući korisnicima svježiji izgled. Sučelje s više prozora dobilo je nadogradnju, obećavajući bolje iskustvo multitaskinga.


3 7
HyperOS stigao na Europski model Xiaomi 13T Pro telefona!

Iako su najavljena poboljšanja u energetskoj učinkovitosti i stabilnosti signala, korisnici će morati pričekati da se provedu detaljnija ispitivanja kako bi se utvrdila stvarna razlika u performansama u usporedbi s MIUI-jem. Xiaomi tvrdi da je optimizirao izvedbu za svaki uređaj, ali to će se tek pokazati u praksi.

Xiaomi 13T Pro dobio HyperOS na Europskom tlu

Xiaomi predstavio HyperOS logo

Dok se HyperOS uvodi u fazama, vlasnici Xiaomi 13T Pro uređaja u Europi mogli bi još čekati na obavijest o dostupnosti ažuriranja. No, treba napomenuti da ovo nije beta verzija ili izdanje rezervirano samo za testere. HyperOS je stvarna nadogradnja koja je dostupna svim korisnicima, što znači da će se s vremenom proširiti na sve podržane uređaje.

S obzirom na tehnološki brzi razvoj, očekujemo da će HyperOS doživjeti daljnje optimizacije i poboljšanja kako bi korisnicima pružio još bolje iskustvo.

Xiaomi globalno predstavio Xiaomi 13T seriju

Kako će se HyperOS nositi s izazovima na tržištu i hoće li zaista postati nasljednik koji će nadmašiti MIUI, ostaje za vidjeti. Sadašnje promjene čini se da su korak u pravom smjeru, ali tek će budućnost otkriti pravu priču o HyperOS-u i njegovoj ulozi u Xiaomi ekosustavu.

itportal.ba

DRUGI UPRAVO ČITAJU

Možda vas zanima