back to top

SVIMA OMILJENA KARBONARA: Mnogo brža i jednostavnija verzija

SVIMA OMILJENA KARBONARA: Mnogo brža i jednostavnija verzija

Sastojci:

  • 400 gr špageta
  • 125 ml pavlake za kuvanje
  • 60 gr parmezana
  • parče slanine
  • 2-3 čena bijelog luka
  • 2 jaja
  • so
  • biber
  • peršun
  • kocka za supu

Priprema:

Nasjeckajte slaninu na manje komade i stavite je da u dublji taganj da se prži na laganoj vatri oko pet minuta dok ne bude hrskava. Onda je izvadite i ostavite sa strane. Na toj masnoći ćete propržiti bijeli luk. Stavite i kocku za supu.

U drugoj posudi spremite špagete, pa ih ubacite u ovaj tiganj. Izmućkajte jaja, pavlaku za kuvanje, parmezan, so i biber. Prelijte preko tih špageta i nastavite sa kuvanjem na laganoj vatri dok se ne zgusne, prenosi Telegraf.

Poslužite pastu sa komadićima slanine i sa peršunom.

BONUS VIDEO:

SVIMA OMILJENA KARBONARA: Mnogo brža i jednostavnija verzija Aloonline.ba.

aloonline.ba

DRUGI UPRAVO ČITAJU

Možda vas zanima